„Orheiul Vechi” are o nouă pagină web. Cum arată site-ul celei mai cunoscute destinații turistice din Moldova

24 Ian. 2023, 16:52
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
24 Ian. 2023, 16:52 // Au Bani //  MD Bani

Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” are o nouă pagină web dedicată – orheiulvechi.com. Noul site conține informații detaliate atât despre Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” și patrimoniul istoric, cât și despre serviciile turistice și activitățile disponibile în regiune.

Datorită paginii web, turiștii au posibilitatea să acceseze și să descarce hărțile traseelor turistice pentru drumeții sau plimbări tematice. De asemenea, vor fi disponibile imagini și video de calitate. Conținutul este disponibil în limbile română și engleză și urmează să fie completat și cu alte detalii.

Astfel, pagina web a Rezervației Cultural-Naturale „Orheiul Vechi” devine primul portal dedicat unei destinații turistice din țară, care promovează o imagine cuprinzătoare și detaliată a ofertei disponibile pentru vizitatorii regiunii și detaliază o experiență turistică completă.

Pagina web orheiulvechi.com conține 8 subcategorii de interese, este ușor de utilizat și oferă detalii despre rezervația naturală, patrimoniul natural și istoric, serviciile și activitățile turistice disponibile în regiune, pensiunile rurale și datele lor de contact, dar și evenimentele culturale organizate anual. Mai mult, portalul oferă posibilitatea turiștilor să „călătorească” virtual prin rezervația cultural-naturală „Orheiul Vechi”, accesând materialele video 360 de grade.

Crearea unui site viabil pentru Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi” a constituit un obiectiv spre care am tins în ultimii doi ani. Ne doream un site care să răspundă la toate întrebările turistului: 1. De ce să aleg destinația Orheiul Vechi? 2. Ce fel de servicii sunt disponibile? 3. Unde mă pot caza? ș.a. Astăzi, orheiulvechi.com întrunește toate componentele informaționale de care are nevoie un turist: trasee, obiective turistice, servicii, activități, evenimente etc. De asemenea, site-ul se va afla într-un continuu proces de îmbunătățire pentru a fi indisociabil necesităților vizitatorilor noștri”, a declarat Ion Ciobanu, Director general, Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”.

Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” este parte componentă a Parcului Național Orhei și este cea mai cunoscută și vizitată destinație turistică din Moldova.

Pagina web a fost elaborată de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) în colaborarea cu echipa Rezervației Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, cu suportul Activității de Susţinere a Competitivității în Industria Uşoară și cea a TurismuluI (MCTA), un proiect EDGE în Moldova, finanțată de USAID.

Realitatea Live

27 Apr. 2024, 08:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
27 Apr. 2024, 08:24 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Inteligenţa artificială va duce la o nevoie „minimă” de call center-uri în cel mult un an, progresele rapide ale inteligenţei artificiale urmând să schimbe o industrie întreagă, spune directorul companiei indiene de IT Tata Consultancy Services, citat de FT.

K Krithivasan, directorul general al TCS, a declarat pentru Financial Times că, deşi „nu am văzut nicio reducere a locurilor de muncă” până acum, adoptarea pe scară mai largă a inteligenţei artificiale generative în rândul clienţilor multinaţionali va revizui tipul de centre de asistenţă pentru clienţi care au creat locuri de muncă în masă în ţări precum India şi Filipine.

„Într-o fază ideală, dacă mă întrebaţi pe mine, ar trebui să existe un număr foarte mic de centre de apeluri primite care să aibă deloc apeluri primite”, a spus el. „Suntem într-o situaţie în care tehnologia ar trebui să fie capabilă să prevadă un apel care vine şi apoi să abordeze proactiv punctul de durere al clientului.”

El a spus că chatbots vor putea în curând să analizeze istoricul tranzacţiilor unui client şi să facă o mare parte din munca depusă de agenţii din centrele de apeluri. „Acolo ne îndreptăm … . Nu cred că suntem acolo astăzi – poate peste un an sau cam aşa ceva”, a spus el.

Perspectiva ca instrumentele de inteligenţă artificială generativă care avansează rapid să înlocuiască multe tipuri de lucrători cu guler alb, inclusiv agenţii din centrele de apeluri şi dezvoltatorii de software, a alarmat factorii de decizie din întreaga lume.

În India – un centru global pentru serviciile de back-office – peste 5 milioane de persoane lucrează în domeniul IT şi al externalizării proceselor de afaceri, potrivit grupului industrial Nasscom.

TCS, o ramură a conglomeratului indian Tata care lucrează cu multinaţionalele pentru a le dezvolta sistemele IT, are peste 600.000 de angajaţi proprii şi venituri anuale de aproape 30 de miliarde de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău