Prințul Harry își dorea să părăsească familia regală încă la 20 de ani: Am văzut cum mergeau lucrurile

14 Mai 2021, 14:46
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
14 Mai 2021, 14:46 // Actual //  MD Bani

În podcastul The Armchair Expert, găzduit de americanul Dax Shepard, prințul Harry a povestit că și-a dat seama rapid că nu-și mai dorește să facă parte din familia regală odată ce a devenit adult, scrie The Independent.

Prințul Harry a vorbit desprea aceasta cînd a fost întrebat despre cum ce simțea când vedea că alți locuitori aveau „mai multă libertate” decât el.

„Zâmbește și suportă”, a fost răspunsul prințului.

„La vârsta de 20 de ani, mi-am spus că <<nu vreau să fiu aici>>, <<nu vreau să fac asta>>, <<uite ce i-au făcut mamei mele>>. Voi avea o familie cândva, dacă se va întâmpla din nou? Spun asta pentru că știu ce am văzut. Am văzut cum mergeau lucrurile <<din spatele cortinei>> și mi-am spus că nu vreau să fac parte (n.r. din familia regală)”, a mai continuat Harry.

De asemenea, Prințul a explicat, în timpul podcastului, că odată ce a început să facă terapie, după impactul pe care l-a avut moartea mamei sale, a fost ca și cum ar fi ieșit „dintr-o bulă imaginară”.

„Mi-am scos capul din nisip, l-am scuturat bine și a fost în regulă. Nu trebuia să mă mai plâng sau să-mi doresc să fac ceva diferit, ci să acționez în acest sens”, a povestit soțul lui Meghan Markle.

Realitatea Live

25 Nov. 2024, 14:44
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
25 Nov. 2024, 14:44 // Actual //  Ursu Victor

Sergiu Tofilat, membru al Consiliului de Observatori al Moldovagaz, a lansat acuzații grave la adresa autorităților moldovenești, afirmând că directorii ANRE, împreună cu deputatul PAS Radu Marian, dar și cu sprijinul Gazprom și al propagandiștilor pro-ruși, apără cu îndârjire conducerea de la Moldovagaz. Acesta susține că acest comportament reprezintă o „trădare de patrie”, având în vedere contextul geopolitic tensionat și dependența energetică a Republicii Moldova de Rusia.

Tofilat a declarat că lista de „avocați” ai Moldovagaz nu este completă și că este esențial ca țara să își cunoască „eroii”, făcând apel la transparență și responsabilitate în gestionarea resurselor energetice naționale. El a subliniat că susținerea instituțiilor și a celor care administrează gazele naturale din Republica Moldova, într-un context în care securitatea energetică este un subiect de mare importanță, ridică întrebări legate de interesele naționale și de viitorul țării.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a emis, sâmbăta trecută, o opinie critică asupra proiectului de lege care prevede instituirea unui mecanism de desemnare a conducerii temporare pentru întreprinderile energetice. Potrivit ANRE, legislația actuală oferă suficiente instrumente pentru asigurarea continuității activității Moldovagaz, inclusiv în procesul de achiziție a gazelor naturale.

De cealaltă parte, Radu Marian, președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, a respins acuzațiile lui Tofilat, precizând că proiectul trebuia să fie gestionat inițial de Ministerul Energiei. „Pe oameni îi interesează ca resursele energetice să fie accesibile și din surse stabile, nu telenovelele politice,” a spus Marian, adăugând că va analiza proiectul doar după ce acesta ajunge la Parlament.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală