Accesează oferta de credit imobiliar direct din telefon

22 Mai 2024, 10:35
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Soroceanu Olga
22 Mai 2024, 10:35 // Bănci şi Finanţe //  Soroceanu Olga

Maib, lider în inovația bancară, transformă serviciile financiare cu o noutate revoluționară: acum poți accesa oferta de credit imobiliar direct din smartphone-ul tău, 24/7.

Explorează oferta pentru ipotecă prin doar câteva clickuri pe ecranul telefonului tău. Fără drumuri la bancă, fără stres – doar confort și rapiditate. Aplicația maibank face ca visul tău de a avea propria casă să fie mai accesibil și mai ușor de realizat.

Cum funcționează?

  • descarcă aplicația maibank;
  • abonează-te la oferta de credit;
  • accesează oferta de credit imobiliar și descoperă suma disponibilă pentru tine;
  • poți solicita instant o consultație la telefon.

În oferta la creditul imobiliar disponibilă în maibank, vezi suma aproximativă care ți-ar putea fi acordată, graficul preliminar de achitare, informații despre rata dobânzii și DAE, precum și un calcul estimativ al plății lunare. Este comod și mereu la îndemână! 

De ce creditul imobiliar de la maib?

Echipa maib este pregătită să ofere consultanță personalizată ca fiecare etapă a procesului de creditare să fie ușoară și pe deplin înțeleasă. Ne angajăm să-ți oferim un parcurs simplu și transparent, care include asistență oricând ai nevoie și aprobare rapidă.

Pentru detalii suplimentare despre creditele imobiliare și cum te putem ajuta să începi să-ți trăiești visele în noua ta casă, te invităm să vizitezi centrul ipotecar maib sau oricare sucursală. Mai mult, poți solicita o consultație gratuită online sau la telefon, pentru că știm să apreciem timpul clienților noștri.

Până pe 31 iulie, ia un credit ipotecar de la maib, de cel puțin 700 de mii de lei, și participă la promoția care transformă procurarea unei noi locuințe într-un moment cu adevărat memorabil. Poți fi unul dintre norocoșii care se va bucura de un sejur în una dintre cele mai apreciate locații din țară. Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă!

Acum e momentul să faci primul pas către locuința ta de vis. Tu decizi să începi o nouă etapă în viața ta!

Tu conduci. maib

Realitatea Live

24 Iun. 2024, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Iun. 2024, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la preţul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell şi Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparţinut contesei Raine Spencer, soacra lui Lady Di. Înaltă de patru etaje, aceasta este situată în Mayfair, Londra.

„Cu legăturile sale cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenţi din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătraţi are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepţie, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri şi băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide pe o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeţi şi locuinţe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenţiei imobiliare Wetherell, casa are un DPE (diagnostic de performanţă energetică) de clasa E.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău