AXIOMA Factoring: Transformăm rapid facturile în bani | 100% on-line

01 Sept. 2021, 10:32
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Otilia Cotruța
01 Sept. 2021, 10:32 // Bănci şi Finanţe //  Otilia Cotruța

Factoring-ul, un serviciu foarte solicitat pe piețele din afara Republicii Moldova, este disponibil on-line începând de astăzi și în țara noastră, prin lansarea platformei www.axioma.md.

Antreprenorii pot beneficia acum de acces la finanțarea vânzărilor, 100% on-line, fără timp pierdut pe drumuri și pe întocmirea documentației.

Axioma Factoring este prima companie fintech de factoring 100% on-line și a fost creată cu scopul de a sprijini antreprenorii cu soluții de acces rapid la numerar: în maximum o oră, specialiștii Axioma Factoring comunică decizia și transferă banii în cont.

Potrivit Mangerului Axioma Factoring, Sergiu Mocan, finanțarea businessului nu a fost niciodată mai rapidă și mai simplă. „Serviciile Axioma Factoring se adresează companiilor din segmentul IMM, care au drept obiect de activitate vânzarea de bunuri sau prestarea de servicii de tip business-to-business (B2B) și oferă termene de plată de până la 60 de zile. Pentru a transforma rapid facturile în bani, accesați www.axioma.md, creați un cont nou și înregistrați on-line cererea de finanțare, în doar câteva minute. În maximum o oră, aflați decizia și primiți banii în cont”, a subliniat Sergiu Mocan.

Folosind serviciile Axioma Factoring, companiile din segmentul IMM își pot consolida poziția economică: își asigură necesarul de cash pentru completarea stocurilor, plata furnizorilor și a salariaților, astfel pot prelua noi comenzi și pot încheia noi contracte, fără să mai depindă de achitările la scadență.

Factoringul reprezintă o posibilitate de a obține plata imediată pentru livrările de bunuri și servicii, care urmează a fi achitate de către clienți la o dată scadentă viitoare, fiind considerată cea mai rapidă modalitate de a transforma facturile în bani. Este un instrument de rezervă cash, utilizat de administratori și contabili, pentru cele mai diverse situații – unde rapiditatea accesării lichidităților este un factor de importanță majoră, iar simplicitatea obținerii finanțării este cheia deciziei. Cesionarea facturilor duce la creșterea fluxului de numerar necesar pentru circulația capitalului și dezvoltarea afacerii. Astfel, primiți rapid lichidități, adică banii necesari pentru continuarea activității. Fără gaj sau ipotecă, fără drumuri la bancă și timp pierdut, primiți finanțare printr-un sistem on-line automatizat, rapid și foarte simplu, cu ajutorul semnăturii electronice.

Echipa Axioma Factoring

Pentru mai multe informații despre serviciile Axioma Factoring, vă rugăm să ne contactați la tel./Viber: +373 79 34 00 00 • info@axioma.md• www.axioma.md • https://www.facebook.com/factoringaxioma/

P.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 14:30
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Sept. 2021, 14:30 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au acordat licența de emisie unanim în ședința de joi, 23 septembrie curent, pe un termen de 9 ani pentru postul de televiziune 3,14 TV. Proiectul a fost prezentat de Elena Pahomova, prezentatoarea emisiunii „Механизм Действия” de la NTV, postul tv afiliat socialiștilor. Potrivit acesteia, o echipă de jurnaliști profesioniști și cu experiență în spate de 10-20 de ani în domeniu s-au decis să aducă o altă abordare pe piață, cu fețe noi, scrie Realitatea.md.

Nicolae Dastic a prezentat subiectul, după care prin online Elena Pahomova a luat cuvânt și a prezentat proiectul. Jurnalista a anunțat că, mai întâi, a fost formată Asociația Obștească „Media Content” și după asta a fost fondat SRL-ul „Constanta Media” care va deține postul de televiziune 3,14 TV.

„Cine sunt fondatorii? Toți sunt profesioniști din mass-media, cu o experiență destul de mare, 10-20 de ani. Toți au trecut de la reporteri, cameramani, prezentatori, regizori până la editori în diferite redacții și vrem să facem o echipă nouă. De ce 3,14 TV? Este de la constanta „pi” din matematică. … Vrem să aducem o altă abordare a știrilor, a evenimentelor. Nu vrem să facem concurență altor posturi și nici să fim primii, ci să avem discuții profunde. Vrem să aducem alți oameni pe ecran, să apară experți din economie, politologie, dar și cultură. Ei să devină vedetele”, a spus Elena Pahomova.

Întrebată dacă postul tv va respecta regula de 80 la sută de produs în limba română, jurnalista a răspuns în următorul fel: „Da, desigur. Vedeți că și eu mă strădui să vorbesc. Pentru mine și echipă este important să vorbim în limba de stat, absolut”.

Membrii CA au apreciat că toate documentele sunt în regulă și, mai ales, că în conformitate cu proiectul tocmai 91% va fi produs propriu.

Într-un final, membrii CA au aprobat unanim pentru acordarea licenței de emisie.

Este de menționat că, la aceeași ședință, membrii CA au aprobat acordarea licenței de emisie și la solicitarea „BEST WAY MEDIA” SRL pentru postul de televiziune SPECIAL TV.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală