Cadouri de Revelion pe care femeile le adoră! Cum să o surprinzi

30 Dec. 2021, 09:39
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Dec. 2021, 09:39 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Nu este o noutate că femeile adoră cadourile. Ele așteaptă sărbătorile pentru a fi surprinse cu cele mai speciale cadouri. Pentru ați bucura persoana dragă în noaptea dintre ani, ți-am pregătit o listă cu cele mai deosebite cadouri.

Un buchet mare de trandafiri SPA

Pentru început, această compoziție va decora interiorul băii, iar după aceea florile sale vor scădea una câte una. La urma urmei, o femeie le va putea dizolva în apă în timp ce face o baie. Procedurile de spălare cu trandafiri vor conferi pielii o catifea și o aromă plăcută.

Parfumul preferat

Dacă știi ce parfum preferă femeia de lângă tine, poate fi un cadou minunat pentru Anul Nou.

Pijamalele calde și confortabile

Orice femeie va fi încântată de o pijama, puteți opta pentru cele cu motiv de sărbători.

Bijuterii

Orice bijuterie va fi cel mai bun cadou pentru o doamnă. O broșă sau un pin din aur poate fi atribuită cadourilor originale pentru doamnele de orice vârstă.

Certificat la salon de frumusețe sau magazin de cosmetică

Un certificat pentru un salon de înfrumusețare sau un magazin de produse cosmetice poate mulțumi aproape orice femeie.

Pieptene realizat manual

Un accesoriu este de neînlocuit și util.

Portofel din piele naturală

O vacanță comună la mare

Set lenjerie intimă sexy

Abonament la sala de fitness

Mănuși

Un certificat de cuplu fericit pentru un anumit număr de dorințe.

O femeie se poate adresa unui bărbat cu orice cerere.

Coș cu bunătăți

 

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău