Cât câștigă Amazon, Tesla, Facebook și alți giganți tehnici pe minut. Veniturile au crescut în ciuda pandemiei

18 Mai 2021, 14:35
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Mai 2021, 14:35 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Companiile Big Tech au avut un an foarte bun în 2020. Nu poate fi vorba de pierderi, dimpotrivă. Și-au continuat creșterea veniturilor și în primele luni din 2021.

CNBC a calculat cât câștigă giganții tehnologiei pe minut. Astfel, Amazon, care aparține celui mai bogat om din lume, Jeff Bezos, este pe locul unu în acest top. Compania are venituri de 830.000 de dolari pe minut. Datele au fost calculate pentru primul trimestru din acest an. Cei de la CNBC au luat veniturile din T1 și le-au împărțit la numărul de zile și de minute.

Pe locul doi se află Apple, cu aproape 700.000 de dolari pe minut.

Google, care estea a 3-a companie cu cele mai mari venituri într-un minut, câștigă 420.000 de dolari pe minut, în timp ce veniturile Microsoft sunt de puțin peste 320.000 de dolari în fiecare minut. Facebook depășește Tesla, compania face 200.000 de dolari pe minut, iar Tesla miliardarului Elon Musk câștigă 120.000 de dolari pe minut.

O altă companie ce are venituri mari timp de un minut este Netflix, care câștigă 55.000 de dolari pe minut.

AMAZON – 830.000 de dolari pe minut;

APPLE – 700.000 de dolari pe minut;

GOOGLE – 420.000 de dolari pe minut;

MICROSOFT – 320.000 de dolari pe minut;

FACEBOOK – 200.000 de dolari pe minut;

TESLA – 120.000 de dolari pe minut;

NETFLIX – 55.000 de dolari pe minut.

Realitatea Live

26 Sept. 2021, 06:13
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Sept. 2021, 06:13 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O vacanță în străinătate poate fi costisitoare, mai ales atunci când vrei o cazare care să ofere calitate și servicii de 5 stele. Publicația Top Dollar a realizat o hartă cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele din lume, folosind datele de pe platforma Hotels.com, pentru o cameră de două persoane pe noapte.

Când vine vorba de cele mai accesibile cazări, turiștii pot găsi cele mai bune și mai ieftine hoteluri în Asia și Oceania. Cel mai ieftin este de doar 28 dolari pe noapte.

Printre cele mai ieftine hoteluri de 5 stele se numără este Hotelul 1970 Posada Guadalajara, Curio Collection by Hilton din Guadalajara, Mexic. Prețul pentru o noapte este de 79 dolari. În America de Sud, cel mai ieftin hotel de 5 stele este NH Collection Bogota WTC Royal din Bogota, Columbia, care oferă tarife pe noapte începând de la 42 dolari.

În același timp, în Europa, cel mai ieftin hotel de 5 stele este Kupava Deluxe Hotel din Lviv, Ucraina, cu o cameră începând de la 43 dolari pe noapte.

Hotel Novotel Ahmedabad, India

Hotelul Novotel Ahmedabad din Ahmedabad, India este cel mai ieftin hotel de 5 stele din lume și din India, prețul pentru o noapte fiind de doar 28 dolari. Hotelul oferă o piscină superbă, camere amenajate elegant și spații frumoase pentru evenimente. De asemenea, se află în apropierea aeroportului și a mai multor locații de divertisment și de afaceri.

The Royal Surakarta Heritage Solo – MGallery Collection, Indonezia

Situat în Solo, Indonezia, Royal Surakarta Heritage – MGallery Collection oferă o evadare bogată în cultura javaneză, cu spații de cazare și mobilier de lux, un centru spa, o piscină și spații pentru evenimente. Tarifele pentru o noapte încep de la 30 de dolari.

Grand Mercure Medan Angkasa, Indonezia

Grand Mercure Maha Cipta Medan Angkasa, situat în Medan, Indonezia, este situat în districtele comerciale ale orașului, făcându-l locul portrivit pentru o aventură în oraș. Hotelul oferă piscină, centru de fitness, restaurant, toate pentru un buget redus. Turiștii care vor să stea aici vor putea plăti 32 dolari pe noapte.

Hotel Ickale, Turcia

Situat în Ankara, Turcia, Hotelul Ickale este al patrulea cel mai ieftin hotel de 5 stele din lume. Locația oferă camere elegante, o sală de gimnastică, bar cu vitamine și un centru spa cu baie turcească. De asemenea, oferă camere pentru persoane cu mobilitate redusă și unele camere cu vedere la Mausoleul Ataturk. Tarifele pe noapte încep de la 32 dolari.

Hotelul Raweekanlaya Bangkok, Thailanda

Hotelul Raweekanlaya din Bangkok, Thailanda este construit dintr-o reședință istorică care a fost cândva casa guvernantei regelui Rama VI al Thailandei. Oferind tarife pe noapte începând de la 32 dolari, copiii sub 11 ani pot sta gratuit. Hotelul oferă doar 38 de camere, astfel încât toată lumea poate fi răsfățată cu servicii excelente. Mobilierul clasic și facilitățile moderne fac din acesta un sanctuar minunat în care să începi explorarea Bangkokului.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală