Ce filme vor fi lansate pe Netflix în aprilie? TOP 10

26 Mart. 2021, 07:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Fetco Veronica
26 Mart. 2021, 07:00 // Au Bani //  Fetco Veronica

Luna aprilie se așteaptă a fi una favorabilă pentru iubitorii de filme. Pe Netflix va apărea al doilea sezon al reality-show-ului ce-l are ca gazdă pe Gaten Matarazzo.

1. Prank Encounters – 1 aprilie 

Luna aprilie începe cu lansarea sezonului doi al reality-show-lui Prank Encounters. Emisiunea poartă câte doi necunoscuți într-o călătorie surpriză. Aici se întâlnește groaza și amuzamentul.

2. The Wedding Coach – 7 aprilie 

În rol principal este Jamie Lee ajută cuplurile să facă față provocărilor de până la nuntă și după nuntă. Veți avea parte de multe emoții și amuzament.

3. This is a Robbery – 7 aprilie 

Este un serial documentar regizat de Colin Barnicle și prezintă indiciile, impasurile, progresele și speculațiile ce au loc în cadrul investigației asupra celui mai mare jaf de obicte de artă di  istorie și anume din anul 1990.

4. Night in Paradise – 9 aprilie

Vei descoperi povestea unui bărbat urmărit de gangsteri și a unei femeie care și-a pierdut voința de a trăi.

5. Thunder Force – 9 aprilie 

În film este prezentată istoria a două foste prietene care creează superputeri pentru a-și proteja orașul de răufăcători.

6. Dad stop embarrasing me! – 14 aprilie

Este un film insiprat din relația reală a lui Foxx cu fiica sa Corinne Foxx. Pe durata filmului vei avea parte de scene în care cu greu te vei abține să nu zâmbești.

7. Ride or Die – 15 aprilie 

Filmul prezintă istoria a două femei. Una dintre ele este agresată chiar de propriul soț, iar cealaltă vrea să o ajute să evadeze.

8. Life in color – 22 aprilie 

Este un documentar alcătuit din 3 episoade ca prezintă felul în care animalele folosesc culorile.

9. Shadow and Bone – 23 aprilie 

Este un film bazat pe romanele din universul Grisha și prezintă o lume distrusă de război. Vei afla povestea Alinei Starkov, o luptătoare care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei.

10. Things Heard & Seen – 29 aprilie 

Este un film realizat în baza romanului cu același nume scris de Elizabeth Brundage. Prezintă istoria unui cuplu din Manhattan se mută într-un sătuc istoric din Hudson Valley.

Realitatea Live

29 Nov. 2023, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Nov. 2023, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

Compania Viorica- Cosmetic din România, subsidiara celei din Republica Moldova controlată de milionarul Vasilii Chirtoca, intenționează să ajungă la o rețea de 20 de magazine peste Prut.

„Pe lângă dezvoltarea de magazine proprii, nu ratăm oportunitatea să ne extindem şi pe segmentul partenerilor IKA (reţele internaţionale – n.red.), suntem prezenţi cu produse în Kaufland, Auchan, Cora şi Lidl. Pe lângă partea de distribuţie, avem şi vânzările prin intermediul magazinului nostru online în România. Dezvoltăm absolut toate canalele de distribuţie pentru a ajunge la nivelul la care ne dorim. Mai mult, un următor proiect pe care vrem să îl dezvoltăm este partea de vânzări corporate“, a spus Dumitru Petraşcu, CEO al Viorica Cosmetic România, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Fabrica de parfumuri și cosmetice Viorica (redenumită ulterior în Viorica-Cosmetic) a fost construită la finele anilor ’80 ai secolului XX, ca model fiind luată o fabrică a celebrului brand francez Christian Dior.

În 1993, întreprinderea a fost inclusă în lista companiilor nepasibilă privatizării contra bonurilor patrimoniale, însă agravarea situației economice au forțat autoritățile să decidă, la începutul anului 1996, transformarea Viorica-Cosmetic în societate pe acțiuni cu capital majoritar de stat (96%), restul acțiunilor fiind repartizate angajaților.
Mai mult, în 1998, a fost adoptat și un plan individual de privatizare a Viorica-Cosmetic, dar care aşa şi nu a fost realizat, iar în 2007 a fost în general abrogat. Abia în iunie 2012, statul a vândut la Bursa de Valori cota sa de 95,85%. Cumpărătorul – grupul DAAC Hermes, a plătit 51,04 milioane de lei pentru a prelua controlul Viorica-Cosmetic.

Milionarul Vasile Chirtoca controlează compania DAAC-Hermes fondată în 1994. În perioada, când în Republica Moldova s-a desfășurat privatizarea în masă, a creat fondul de investiții pentru privatizare DAAC-Hermes, care ulterior a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiar-industriale din Republica Moldova, numit ”DAAC Hermes grup”S.A.

Astfel, Chirtoca a participat activ și nemijlocit la apariția primelor relații de piață în Republica Moldova. Întreprinderile, administrate de Chirtoca, s-au constituit într-un grup financiar-industrial, compus din circa 40 agenți economici având o strategie de dezvoltare comună.

Acestea activează în diverse ramuri ale economiei moldovenești, cum ar fi: construcția de mașini, fabricarea produselor cosmetice și de parfumerie, repararea și deservirea tehnicii agricole, păstrarea și procesarea culturilor cerealiere, comercializarea și deservirea automobilelor, tehnologiile informaționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău