Ce filme vor fi lansate pe Netflix în aprilie? TOP 10

26 Mart. 2021, 07:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
26 Mart. 2021, 07:00 // Au Bani //  MD Bani

Luna aprilie se așteaptă a fi una favorabilă pentru iubitorii de filme. Pe Netflix va apărea al doilea sezon al reality-show-ului ce-l are ca gazdă pe Gaten Matarazzo.

1. Prank Encounters – 1 aprilie 

Luna aprilie începe cu lansarea sezonului doi al reality-show-lui Prank Encounters. Emisiunea poartă câte doi necunoscuți într-o călătorie surpriză. Aici se întâlnește groaza și amuzamentul.

2. The Wedding Coach – 7 aprilie 

În rol principal este Jamie Lee ajută cuplurile să facă față provocărilor de până la nuntă și după nuntă. Veți avea parte de multe emoții și amuzament.

3. This is a Robbery – 7 aprilie 

Este un serial documentar regizat de Colin Barnicle și prezintă indiciile, impasurile, progresele și speculațiile ce au loc în cadrul investigației asupra celui mai mare jaf de obicte de artă di  istorie și anume din anul 1990.

4. Night in Paradise – 9 aprilie

Vei descoperi povestea unui bărbat urmărit de gangsteri și a unei femeie care și-a pierdut voința de a trăi.

5. Thunder Force – 9 aprilie 

În film este prezentată istoria a două foste prietene care creează superputeri pentru a-și proteja orașul de răufăcători.

6. Dad stop embarrasing me! – 14 aprilie

Este un film insiprat din relația reală a lui Foxx cu fiica sa Corinne Foxx. Pe durata filmului vei avea parte de scene în care cu greu te vei abține să nu zâmbești.

7. Ride or Die – 15 aprilie 

Filmul prezintă istoria a două femei. Una dintre ele este agresată chiar de propriul soț, iar cealaltă vrea să o ajute să evadeze.

8. Life in color – 22 aprilie 

Este un documentar alcătuit din 3 episoade ca prezintă felul în care animalele folosesc culorile.

9. Shadow and Bone – 23 aprilie 

Este un film bazat pe romanele din universul Grisha și prezintă o lume distrusă de război. Vei afla povestea Alinei Starkov, o luptătoare care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei.

10. Things Heard & Seen – 29 aprilie 

Este un film realizat în baza romanului cu același nume scris de Elizabeth Brundage. Prezintă istoria unui cuplu din Manhattan se mută într-un sătuc istoric din Hudson Valley.

Realitatea Live

20 Iul. 2024, 09:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2024, 09:56 // Actual //  Lupu Eduard

Grecia a urcat o poziție în topul preferințelor turiștilor, fiind plasată acum pe locul patru. 75% dintre cetățenii de pe continent și-au exprimat dorința de a vizita statul elen în următoarele luni, înregistrând o creștere de șase puncte procentuale față de anul trecut.

În plus, Grecia este în top și în privința creșterii cheltuielilor turiștilor europeni în primul semestru din 2024, conform celui mai recent studiu al European Travel Commission (ETC). Cheltuielile de călătorie au crescut cu 25% în Grecia și Spania, cu 20% în Italia și cu 16% în Franța, toate destinațiile mediteraneene fiind în fruntea listei vizitatorilor europeni.

Studiul arată o creștere semnificativă a interesului pentru călătorii în rândul europenilor în perioada iunie-noiembrie 2024, pe fondul cererii solide din partea turiștilor spanioli, italieni și britanici. În toate cele trei țări, opt din zece respondenți au indicat că intenționează să călătorească în perioada menționată.

De asemenea, 36% dintre europeni vor să facă cel puțin o călătorie în următoarele luni, o creștere de 6% față de anul trecut. Alți 33% vor să facă o a doua călătorie, iar 24% trei sau mai multe călătorii.

Cererea pentru destinațiile mediteraneene este la un nivel ridicat, cei mai mulți turiști europeni (45%) preferând zonele însorite pentru viitoarea lor vacanță. Interesul pentru sudul Europei este la un nivel stabil comparativ cu 2023, dar a scăzut cu 10% față de 2022, nu și în Grecia. Crește în continuare cererea pentru destinațiile din vestul și nordul Europei, cu 18% și, respectiv, 13%.

Spania și Italia sunt principalele alegeri ale turiștilor europeni, fiecare fiind preferată de 8% dintre respondenți. Ele sunt urmate de Franța (7%) și Grecia (6%).

Vizitatorii sunt interesați în următoarele șase luni de „soare și mare” (19%), „cultură și patrimoniu” (17%), „natură și excursii” (14%) și „city breaks” (13%).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău