Ce filme vor fi lansate pe Netflix în aprilie? TOP 10

26 Mart. 2021, 07:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Fetco Veronica
26 Mart. 2021, 07:00 // Au Bani //  Fetco Veronica

Luna aprilie se așteaptă a fi una favorabilă pentru iubitorii de filme. Pe Netflix va apărea al doilea sezon al reality-show-ului ce-l are ca gazdă pe Gaten Matarazzo.

1. Prank Encounters – 1 aprilie 

Luna aprilie începe cu lansarea sezonului doi al reality-show-lui Prank Encounters. Emisiunea poartă câte doi necunoscuți într-o călătorie surpriză. Aici se întâlnește groaza și amuzamentul.

2. The Wedding Coach – 7 aprilie 

În rol principal este Jamie Lee ajută cuplurile să facă față provocărilor de până la nuntă și după nuntă. Veți avea parte de multe emoții și amuzament.

3. This is a Robbery – 7 aprilie 

Este un serial documentar regizat de Colin Barnicle și prezintă indiciile, impasurile, progresele și speculațiile ce au loc în cadrul investigației asupra celui mai mare jaf de obicte de artă di  istorie și anume din anul 1990.

4. Night in Paradise – 9 aprilie

Vei descoperi povestea unui bărbat urmărit de gangsteri și a unei femeie care și-a pierdut voința de a trăi.

5. Thunder Force – 9 aprilie 

În film este prezentată istoria a două foste prietene care creează superputeri pentru a-și proteja orașul de răufăcători.

6. Dad stop embarrasing me! – 14 aprilie

Este un film insiprat din relația reală a lui Foxx cu fiica sa Corinne Foxx. Pe durata filmului vei avea parte de scene în care cu greu te vei abține să nu zâmbești.

7. Ride or Die – 15 aprilie 

Filmul prezintă istoria a două femei. Una dintre ele este agresată chiar de propriul soț, iar cealaltă vrea să o ajute să evadeze.

8. Life in color – 22 aprilie 

Este un documentar alcătuit din 3 episoade ca prezintă felul în care animalele folosesc culorile.

9. Shadow and Bone – 23 aprilie 

Este un film bazat pe romanele din universul Grisha și prezintă o lume distrusă de război. Vei afla povestea Alinei Starkov, o luptătoare care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei.

10. Things Heard & Seen – 29 aprilie 

Este un film realizat în baza romanului cu același nume scris de Elizabeth Brundage. Prezintă istoria unui cuplu din Manhattan se mută într-un sătuc istoric din Hudson Valley.

Realitatea Live

22 Mart. 2023, 17:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Mart. 2023, 17:45 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Reconstruirea economiei Ucrainei, după invazia declanşată de Rusia în urmă cu un an, este estimată în prezent să coste 411 miliarde de euro, de 2,6 ori mai mult decât Produsul Intern Brut al Ucrainei în anul 2022, arată un nou studiu realizat de Banca Mondială, Naţiunile Unite, Comisia Europeană şi Ucraina, transmite Reuters.

Potrivit informațiilor, estimarea acoperă un an de la debutul invaziei ruseşti şi cuantifică pagubele fizice directe provocate infrastructurii şi clădirilor, impactul asupra vieţii şi mijloacelor de trai ale oamenilor precum şi costul reconstrucţiei.

Suma de 411 miliarde de dolari reprezintă o revizuire dramatică faţă de estimarea anterioară de 349 miliarde de dolari, avansată de Banca Mondială în luna septembrie a anului trecut.

Noua estimare vine la o zi după ce Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat că a ajuns la un acord cu Guvernul ucrainean pentru un acord pe patru ani în valoare totală de 15,6 miliarde de dolari. Acordul cu FMI ar putea permite autorităţilor de la Kiev să obţină ajutoare suplimentare, în valoare de miliarde de dolari, de la alte organisme, după ce va fi aprobat de boardul FMI, în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Potrivit unei evaluări rapide cu privire la nevoile urgente, Ucraina va avea nevoie de 14 miliarde de dolari pentru reconstrucţia prioritară în 2023, ceea ce va necesita o finanţare de 11 miliarde de dolari peste ceea ce este prevăzut în bugetul Ucrainei pentru acest an.

Aproximativ 22% din necesităţile de reconstrucţie sunt în sectorul transportului, în timp ce 17% sunt în domeniul locuinţelor, 11% în sectorul energiei şi 7% în agricultură.

Comparativ cu precedentele estimări, cea mai mare revizuire a fost realizată în ceea ce priveşte necesităţile din sectorul energiei, unde pagubele sunt acum de cinci ori peste nivelul din luna iunie 2022, susţine Banca Mondială. Cele mai mari creşteri au fost în regiunile de pe linia frontului precum Doneţk, Harkov, Lugansk şi Herson, care au fost vizate cu precădere de atacurile cu rachete ruseşti începând din luna octombrie.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău