Cele mai luxoase hoteluri din lume. Sume uriașe plătite pentru o noapte de cazare

24 Mart. 2024, 07:44
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Mart. 2024, 07:44 // Actual //  Lupu Eduard

Hotelurile a căror priveliște taie răsuflarea, sunt luxoase și au restaurante cu stele Michelin nu sunt pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin dintre cele mai scumpe este The Ritz-Carlton, Hong Kong, este cel mai înalt hotel din lume. Cele 312 camere ale hotelului de 5 stele din Hong Kong oferă vederi spectaculoase la oraș și port.

Hotelul oferă un restaurant italian cu stele Michelin, Tosca di Angelo și un restaurant chinezesc de două stele Michelin, Tin Lung Heen. Locația dispune de un centru de fitness complet echipat, jacuzzi în aer liber și o piscină interioară la etajul 118. Pentru toate acestea plătiți peste 400 de dolari pe noapte. Următorul pe listă este Shangri-La The Shard din Londra. Este cel mai înalt hotel al capitalei.

Unul dintre hotelurile din Londra printre cele mai luxoase din lume

Acesta este singurul hotel de lux de cinci stele din London Bridge, care contrastează stilul modern elegant cu caracterul istoric bogat al zonei. Următorul pe listă este hotelul Colline de France este renumit pentru atmosfera sa fermecătoare și confortabilă. Este locul perfect pentru a vă răsfăța într-o experiență unică și pentru a explora atracțiile orașului montan Gramado.

Cele 34 de apartamente ale sale au un design exclusivist, cu mobilier meticulos lucrat. Facilitățile sunt oferite de prestigioasa marcă L’Occitane, în timp ce lenjeria de baie și de pat marca renumita Trussardi sunt realizate din bumbac egiptean luxos. Ozen Reserve Bolifushi din Maldive este situat într-un loc de o eleganță rar întâlnită.

Proprietatea se află la 35 de minute de Aeroportul Internațional Velana. Aici puteți alege dintre 90 de vile superbe situate deasupra apei sau pe plajă. Toate vilele oferă o piscină privată cu șezlonguri și o terasă. Și prețurile se ridică la peste 600 de dolari pe noapte.

Pe primul loc se află Taj Hotels Resorts and Palaces. Înființat în 1901, Taj Hotels Resorts and Palaces este unul dintre cele mai mari și mai bune grupuri de hoteluri din Asia. De la repere de renume mondial la hoteluri de afaceri moderne, stațiuni idilice de plajă până la Marile Palate autentice, fiecare hotel Taj oferă o fuziune de neegalat de ospitalitate indiană caldă.

Timp de peste un secol, Palatul Taj Mahal, Mumbai, emblematicul flagship a stabilit un punct de referință pentru o viață bună, cu rafinament, inventivitate și căldură. O noapte aici costă peste 700 de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău