Cele mai luxoase hoteluri din lume. Sume uriașe plătite pentru o noapte de cazare

24 Mart. 2024, 07:44
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Mart. 2024, 07:44 // Actual //  Lupu Eduard

Hotelurile a căror priveliște taie răsuflarea, sunt luxoase și au restaurante cu stele Michelin nu sunt pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin dintre cele mai scumpe este The Ritz-Carlton, Hong Kong, este cel mai înalt hotel din lume. Cele 312 camere ale hotelului de 5 stele din Hong Kong oferă vederi spectaculoase la oraș și port.

Hotelul oferă un restaurant italian cu stele Michelin, Tosca di Angelo și un restaurant chinezesc de două stele Michelin, Tin Lung Heen. Locația dispune de un centru de fitness complet echipat, jacuzzi în aer liber și o piscină interioară la etajul 118. Pentru toate acestea plătiți peste 400 de dolari pe noapte. Următorul pe listă este Shangri-La The Shard din Londra. Este cel mai înalt hotel al capitalei.

Unul dintre hotelurile din Londra printre cele mai luxoase din lume

Acesta este singurul hotel de lux de cinci stele din London Bridge, care contrastează stilul modern elegant cu caracterul istoric bogat al zonei. Următorul pe listă este hotelul Colline de France este renumit pentru atmosfera sa fermecătoare și confortabilă. Este locul perfect pentru a vă răsfăța într-o experiență unică și pentru a explora atracțiile orașului montan Gramado.

Cele 34 de apartamente ale sale au un design exclusivist, cu mobilier meticulos lucrat. Facilitățile sunt oferite de prestigioasa marcă L’Occitane, în timp ce lenjeria de baie și de pat marca renumita Trussardi sunt realizate din bumbac egiptean luxos. Ozen Reserve Bolifushi din Maldive este situat într-un loc de o eleganță rar întâlnită.

Proprietatea se află la 35 de minute de Aeroportul Internațional Velana. Aici puteți alege dintre 90 de vile superbe situate deasupra apei sau pe plajă. Toate vilele oferă o piscină privată cu șezlonguri și o terasă. Și prețurile se ridică la peste 600 de dolari pe noapte.

Pe primul loc se află Taj Hotels Resorts and Palaces. Înființat în 1901, Taj Hotels Resorts and Palaces este unul dintre cele mai mari și mai bune grupuri de hoteluri din Asia. De la repere de renume mondial la hoteluri de afaceri moderne, stațiuni idilice de plajă până la Marile Palate autentice, fiecare hotel Taj oferă o fuziune de neegalat de ospitalitate indiană caldă.

Timp de peste un secol, Palatul Taj Mahal, Mumbai, emblematicul flagship a stabilit un punct de referință pentru o viață bună, cu rafinament, inventivitate și căldură. O noapte aici costă peste 700 de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 09:20
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 09:20 // Actual //  Lupu Eduard

China a anunţat lansarea unei campanii online împotriva aplicaţiilor de video şi a reţelelor sociale care răspândesc conţinut „periculos” pentru copii.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat începerea unui program de două luni, intitulat „Clar şi luminos”, care ar trebui să „consolideze în mod eficient protecţia minorilor pe internet şi să creeze un mediu digital mai sănătos şi mai sigur”, informează Agerpres.

Programul va include „remedierea problemelor majore” legate de platformele de scurte video-uri şi live-uri, reţelele sociale, site-urile de vânzări online, cataloagele de aplicaţii, dispozitivele conectate pentru copii şi controlul online pentru minori, a precizat autoritatea de reglementare.

Printre obiectele vizate: produse de comerţ electronic care sunt evocatoare sexual sau considerate a fi “soft porn”, precum şi informaţii care i-ar determina pe copii să întreţină „prietenii periculoase” sau care “ar transmite valori periculoase (…) prin jargon online şi cuvinte cheie create cu rea intenţie”.

Campania va aborda, de asemenea, difuzarea video-urilor considerate a glorifica hărţuirea la şcoală, precum şi conţinutul „violent sau sângeros” din desenele animate sau cântecele pentru copii sau utilizarea „copiilor vedetă pe internet” pentru a genera bani.

Partidul Comunist Chinez are un control ferm asupra internetului în țară, cenzurând conţinutul considerat vulgar, ostentativ sau subversiv din punct de vedere politic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău