Cine îl mai crede pe Litvinenco? Nagacevschi a răbufnit: Ai mințit că discuțiile interceptate sunt false

10 Nov. 2022, 17:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Nov. 2022, 17:07 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul viceprimar al capitalei, Fadei Nagacevschi, îl acuza pe ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, că a mințit atunci când a spus că mesajele de pe canalul sau de Telegram sunt false. Într-o postare pe Facebook.

Nagacevschi susține că spargerea contului de telegram este o infracțiune, dar informațiile din cont ce îl vizează sunt cu privire la:

-coruperea alegătorilor din stânga Nistrului la alegerile prezidențiale(500 ruble, standartnaia shema, cac v proshlii raz, ti sam vseo znaesh);

-numirea oamenilor-cartofari;

-manipularea concursului pentru funcția de procuror-șef anticorupție;

-urmărirea politică a Procurorului general;

-intervenția politică pe cazul Dodon;

-lobby legislativ pentru agenți economici;

-intervențiile în actul de justiție… nu pot fi explicate.

Mai mult, ai mințit că discuțiile interceptate sunt false!

Nu ești nici credibil nici integru.

„Și să nu spui nimănui că Putin e de vină sau războiul pentru ilegalitățile și manipulările ce au fost aduse la cunoștința publicului larg.  După ceea ce se developează public, pleacă! Știu, echipa încearcă să te salveze, dar îți face mai rău. De dosar penal puțin probabil că vei reuși să scapi mai devreme sau mai târziu. Nu încerca să manipulezi, să distrugi probele. Solicită să fii judecat în procedura acordului de recunoaștere a vinovăției”, spune Nagacevschi.

Ieri, 9 noiembrie, au fost publicate mai multe discuții atribuite ministrului Justiției, Sergiu Litvinneco. Corespondența a fost plasată pe conturile de telegram ale Maiei Sandu și Andrei Spînu, care au fost și ele sparte.

Litvinenco a venit cu o reacție și a spus că discuțiile care circulă în spațiul public și care aparent ar fi de pe canalul său de Telegram, sunt un fals ordinar.

Tot ieri, și Fadei Nagacevschi a scris pe pagina sa de facebook că regretă că discuțiile private dintre el și Litvinenco au fost interceptate în mod ilegal și făcute publice.

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 09:20
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 09:20 // Actual //  Lupu Eduard

China a anunţat lansarea unei campanii online împotriva aplicaţiilor de video şi a reţelelor sociale care răspândesc conţinut „periculos” pentru copii.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat începerea unui program de două luni, intitulat „Clar şi luminos”, care ar trebui să „consolideze în mod eficient protecţia minorilor pe internet şi să creeze un mediu digital mai sănătos şi mai sigur”, informează Agerpres.

Programul va include „remedierea problemelor majore” legate de platformele de scurte video-uri şi live-uri, reţelele sociale, site-urile de vânzări online, cataloagele de aplicaţii, dispozitivele conectate pentru copii şi controlul online pentru minori, a precizat autoritatea de reglementare.

Printre obiectele vizate: produse de comerţ electronic care sunt evocatoare sexual sau considerate a fi “soft porn”, precum şi informaţii care i-ar determina pe copii să întreţină „prietenii periculoase” sau care “ar transmite valori periculoase (…) prin jargon online şi cuvinte cheie create cu rea intenţie”.

Campania va aborda, de asemenea, difuzarea video-urilor considerate a glorifica hărţuirea la şcoală, precum şi conţinutul „violent sau sângeros” din desenele animate sau cântecele pentru copii sau utilizarea „copiilor vedetă pe internet” pentru a genera bani.

Partidul Comunist Chinez are un control ferm asupra internetului în țară, cenzurând conţinutul considerat vulgar, ostentativ sau subversiv din punct de vedere politic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău