Cu Credit Line de la SEBO ai până la 55 000 de lei

05 Iul. 2022, 11:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
05 Iul. 2022, 11:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Iată că și prima lună a verii a trecut. Suntem în luna iulie și e timpul perfect pentru a face tot ce amânai până acum. Căci încă câteva clipiri și nu vei observa cum e sfârșit de vară și nu ai reușit nimic.

Visezi să ajungi în vacanță la mare? Planifici să faci reparație acasă? Dorești să procuri tehnică nouă?

Cu Credit Line de la SEBO poți fi sigur că toate aceste puncte pot fi ușor îndeplinite!

Compania îți oferă o Linie de Credit de până la 55 000 de lei, pe o perioadă de 24 de luni.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai bani disponibili, mereu la îndemâna Ta. Ieri ai luat 4000 lei, azi achiți 2000 lei, mâine iei 25000 lei… tot așa în limita sumei disponibile. Timp de 12 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, achiți dobânda și comisionul din suma disponibilă. Abia din a 13-a lună până în a 24-a lună, întorci soldul creditului în rate.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv – cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Credit Line?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Nu mai amâna planurile pentru această vară. Îndeplinește-ți toate dorințele cu Credit Line de la SEBO!

Aplică chiar azi pe www.sebo.md/CL sau vino la cel mai apropiat oficiu al companie.

P.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 18:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 18:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ultimele magazine ale Domino’s Pizza din Italia au fost închise după ce firma care își opera punctele de vânzare din țară a depus faliment, scrie BBC.

Deținătorul de franciză ePizza SpA a fost lovit de pandemie, potrivit Bloomberg. Vestea ieșirii din țară a gigantului fast-food a fost sărbătorită de unii utilizatori ai rețelelor de socializare.

EPizza SpA a depus pentru prima dată faliment la începutul lunii aprilie, după ce a fost afectată de restricțiile legate de coronavirus.

Compania a mai spus că se confruntă cu o concurență tot mai mare, deoarece restaurantele tradiționale au început să livreze pizza.

Ca parte a procesului de faliment, firma a primit protecție față de creditorii săi timp de 90 de zile. Cu toate acestea, această protecție a luat sfârșit luna trecută.

Începând cu 2020, compania gestiona direct 23 de puncte de vânzare în Italia și alte șase magazine au fost administrate prin sub-francizare, potrivit documentelor de faliment.

În comparație, Marea Britanie și Irlanda au peste 1.200 de magazine, ceea ce o face cea mai mare piață Domino’s din Europa.

Cel mai mare lanț de pizza din lume are peste 18.300 de magazine în peste 90 de piețe internaționale la nivel global, majoritatea fiind administrate ca francizați.

Când a intrat în Italia în urmă cu șapte ani, Domino’s și-a propus să iasă în evidență față de producătorii tradiționali de pizza din țară, cu un serviciu cuprinzător de livrare la domiciliu și un meniu distinctiv, care include topping-uri în stil american precum ananasul.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu o concurență din ce în ce mai acerbă în timpul pandemiei, deoarece restaurantele locale s-au înscris la platforme de livrare de alimente precum Deliveroo și Just Eat.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău