Două femei au câștigat o avere din căsătoriile cu 19 bărbați în doar 2 ani. Au fost înșelați cu circa 300.000 de euro

04 Iun. 2021, 15:43
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Iun. 2021, 15:43 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

19 bărbați din China au descoperit că împărțeau doar două soții și au fost înșelați de către acestea cu peste 2 milioane de yuani, adică aproximativ 300.000 de euro.

Autoritățile din Mongolia Interioară, regiune autonomă din China, au confirmat săptămâna aceasta că cele două femei și trei complici, care se dădeau drept membri ai familiei, au fost reținuți. Anchetatorii au descoperit o schemă elaborată de escrocherie, care a implicat încheierea a 19 căsătorii, din câte se cunoaște până acum, scrie Digi24.

Femeile au fost descoperite după ce unul din miri a găsit pe o rețea socială un video în care mireasă era chiar soția lui. Bărbatul s-a dus la poliție, iar în urma anchetei s-a aflat că „soția iubitoare” făcea parte dintr-un grup de 5 persoane care a pus la cale o escrocherie ingenioasă, prin căsătorie.

Astfel, 2 femei îndeplineau rolulurile de soții și alte trei persoane, de rude apropiate.

În mai puțin de 2 ani, cele două femeie au convins 19 bărbați să se căsătorească cu ele. Mai mult, acestea pretindeau cadouri de logodnă în bani sau obiecte de valoare, pe care le-au primit. Cei mai mulți din cei 19 miri provin din zone rurale, unde își găsesc foarte greu partenere.

Cei 19 bărbați au fost convinși să amâne înregistrarea legală a căsătoriei sub diverse pretexte.

Bărbatul de 35 de ani, din Urad, care și-a văzut soția căsătorindu-se cu un bărbat dintr-un oraș apropiat într-un clip de pe internet l-a contactat în primă fază pe al doilea soț și împreună au mers la poliție, realizând că au fot înșelați, pentru că femeia pretinsese de la amândoi bijuterii și sume importante de bani drept cadou.

Femeia, din provincia Gansu, le-a fost prezentată de un „pețitor”, care era, de fapt, complicele la schema de escrocherie. La momentul când s-a descoperit toată povestea, ea era căsătorită de 2 luni cu primul bărbat, dar a stat cu el doar 10 zile, spunând că trebuie să aibă grijă de părinții grav bolnavi.

Anchetatorii au descoperit că cele două femei acționau identitic și își găseau partenerii prin intermediul aceluiași pețitor. Primele căsătorii au fost încheiate în 2019 și, între timp, cele două s-au căsătorit în total cu 19 bărbați.

Realitatea Live

28 Sept. 2021, 18:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Sept. 2021, 18:25 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, l-a atacat în judecată pe președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. Ea crede că el a calomniat-o, spunând că „Vlah și-a însușit toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare din Găgăuzia” și că „oficialii corupți nu au naționalitate”, scrie nokta.md.

Vlah cere de la Grosu scuze publice și o recompensă de 200 de mii de lei ca despăgubire pentru prejudiciul moral cauzat prin declarațiile sale.

„Știm cum se comportă Irina Vlah și fratele ei, am auzit despre comportamentul ei. Ea și-a însușit toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare din Găgăuzia. Știm despre asta, vă pot spune un lucru, că pentru noi oficialii corupți nu au naționalitate”, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu la o întâlnire cu alegătorii din 6 iulie curent, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Irina Vlah consideră că, prin declarațiile sale, Igor Grosu a indus în eroare opinia publică și i-a prejudiciat imaginea.

Potrivit sursei citate, Irina Vlah a intentat un proces împotriva lui Igor Grosu în luna august.

Prima ședință de judecată este programată pe 24 noiembrie curent, ora 15:00, judecătoare fiind Mămăligă Natalia.

 

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală