Poate ne ajutăm să găsim tinerețea veșnică? Cât costă o sticlă de vin „Forever Young” lansat de Bethenny Frankel

04 Iun. 2021, 14:39
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Iun. 2021, 14:39 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Bethenny Frankel își dezvoltă marca cu un nou vin numit „Forever Young”. Despre aceasta a anunțat fondatoare Skinnygirl, în vârstă de 50 de ani pe social media.

“În lumea vinului, a devenit totul despre marketing și preț și fără gust. Vinul Forever Young este absolut superb. Este la nivelul următor. Fiecare notă este delicioasă. Este echilibrată. Este ridicată. Este legitimă. Cu fiecare sorbi, vei înțelege de ce am intrat înapoi în acest spațiu “, a conchis Frankel.

Forever Young este în prezent disponibil pentru băut sub formă de Malbec, Cabernet Sauvignon și Sauvignon Blanc. În curând va fi disponibil și un vin roze din marca Forever Young. Prețurile sunt cuprinse între 10 și 25 de dolari, scrie Fox Business.

Frankel a fondat Skinnygirl în 2009 și a vândut compania în 2011 pentru suma de 120 milioane de dolari . Ulterior, ea a extins marca Skinnygirl în gustări și îmbrăcăminte.
Fosta vedetă „Real Housewives” a fondat, de asemenea, o companie de producție și a fondat B Strong, non-profit, care se concentrează pe eforturile de ajutorare a dezastrelor.

De asemenea, Frankel este cunoscută și pentru activitatea sa în scopuri caritabile.

Realitatea Live21 Iun. 2021, 16:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Iun. 2021, 16:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O replică a picturii de renume mondial „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci s-a vândut vineri unui colecționar european pentru aproximativ 3,4 milioane de dolari la Casa de licitații Christie’s.

Copia, cunoscută sub numele de „Hekking Mona Lisa”, se aștepta să se vândă cu o sumă de 200.000 până la 300.000 de euro într-o licitație online. S-a vândut de aproximativ 10 ori mai mult.

„Aceasta este o nebunie, acesta este un record absolut pentru o replică „Mona Lisa”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Christie pentru Reuters.

Numită după proprietarul său anterior, Raymond Hekking, se credea că replica a fost pictată la începutul secolului al XVII-lea de un pictor italian.

Hekking a spus că deține adevărata „Mona Lisa”, potrivit casei de licitații. El a spus că un aspect similar a fost returnat la Muzeul Luvru după ce tabloul adevărat a fost furat în 1914.

„Arta provoacă, fascinează, uneori obsedează”, a spus Pierre Etienne, director internațional de picturi Old Master la casa de licitații.

„Această lucrare și istoria sa ilustrează fascinația pe care Mona Lisa și aura lui Leonardo da Vinci le-au păstrat întotdeauna”, a spus casa de licitații.