Fiica miliardarului Bill Gates, Jennifer, s-a căsătorit cu un milionar egiptean. Câți bani au cheltuit pentru nuntă

22 Oct. 2021, 14:34
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Oct. 2021, 14:34 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul său, egipteanul Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani. Aceștia au organizat o ceremonie în stil musulman pentru care au cheltuit în jur de 2 milioane de dolari. Nunta a avut loc la proprietatea lui Bill, în valoare de 16 milioane de dolari, din Westchester County, New York.

Tatăl ei, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogați din lume, dar nici soțul nu rămâne în urmă, acesta este un om de afaceri egiptean, iar averea lui se estimează la 100 de milioane de dolari.

Pentru ceremonie, Gates a purtat o rochie din dantelă cu mâneci lungi, care a fost făcută la comandă de Vera Wang Haute. Își purta părul liber cu un voal lung și purta un buchet alb. Desigur că, la banii pe care îi are și-a permis să aibă și a doua rochie, deloc ieftină, căptușită cu tul nud și împodobită cu dantelă macrame franțuzească aplicată manual.

Nayel Nassar s-a născut în 1991 din Fouad Nassar și Iman Harby, care sunt proprietarii companiei de arhitectură și design interior Diwan Interiors International. Fondată în 1987 în Kuweit, este una dintre firmele lider din sector, cu sute de proiecte derulate de peste trei decenii. Diferiții săi clienți provin din întreaga lume, inclusiv mărci precum Citigroup Kuweit, Mercedes-Benz și JW Marriott, printre altele.

Nassar are o avere netă estimată la 100 de milioane de dolari, potrivit Biography Daily.

Nassar este un cetățean global cu rădăcini egiptene, dar s-a născut în Chicago și a crescut în Kuweit datorită muncii părinților săi. Apoi, în 2009, s-a mutat înapoi în SUA pentru a studia în California. El poate vorbi trei limbi, inclusiv arabă, franceză și engleză.

Nassar a început să călărească la vârsta de cinci ani la o școală de echitație din Kuweit și sări până la 10 ani, așa cum a dezvăluit pe site-ul său personal. De atunci, pasiunea lui pentru sport a continuat să crească până când a câștigat primul său Grand Prix FEI la Abu Dhabi în 2011.
El reprezintă adesea Egiptul la jocurile internaționale. A concurat la finala Cupei Mondiale FEI în 2013, 2014 și 2017, plus Jocurile Mondiale Ecvestre FEI din 2014. Nassar a câștigat de trei ori Marele Premiu Hits de 1 milion USD și este primul călăreț care le-a câștigat pe ambele Longines Speed ​​Challenge și Longines Grand Prix la același eveniment – și primul care o face cu același cal.

Federația Internațională pentru Sporturi Ecvestre l-a clasat pe Nassar pe locul 41 în lume și a câștigat 36 de competiții de sărituri din 2010, potrivit Al Arabiya News.

Nassar a ajutat echipa Egiptului să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 după 60 de ani, potrivit Horse and Hound. Bill Gates a fost marele său susținător, care a postat un mesaj de susținere pentru viitorul ginere pe Instagram.

Este și om de afaceri

Nassar și-a transformat pasiunea nu numai într-o profesie, ci și într-o afacere. El conduce propriile grajduri numite Nassar Stables în California de Sud din 2014. Afacerea are sediul în orașul Encinitas din județul San Diego.

În august, el a lansat, de asemenea, Jumpr, o nouă aplicație iOS pentru cele mai recente statistici și analize de sărituri cuprinzătoare, permițând călăreților, antrenorilor, radiodifuzorilor și fanilor să caute în mod interactiv într-o bază de date indexată pentru a găsi eficient informațiile despre sport, potrivit Equestrian Living.

Împărtășește aceeași viață și hobby cu soția sa

Nassar și Gates nu sunt doar colegi de viață, ci și parteneri de afaceri. Ambii au absolvit Universitatea Stanford. În timp ce a obținut o diplomă în economie în 2013, ea s-a specializat în biologie umană, iar Nassar s-a întors la universitate pentru a o sprijini în timpul absolvirii, potrivit People.
Jennifer este, de asemenea, fondatoarea Evergate Stables, care acum este co-administrată de cuplu, potrivit Vogue.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei