Fondatoare 513: tu nu vinzi numai mâncare sau băutură, asta ai și acasă. Business de succes în centrul Capitalei

10 Ian. 2022, 14:53
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Ian. 2022, 14:53 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Victoria Vasilache este una dintre fondatorii restaurantului din centrul Chișinăului, 523. În episodul 34 al „Titania Podcast”, Victoria a vorbit despre succesul unui business de succes în centrul Capitalei.

În cadrul podcastului, Victoria Vasilache a declarat că un restaurant nu vinde doar „mâncare sau băutură”, vinde mai mult decât atât, vinde o stare. În viziunea femeii de afaceri, mâncare avem și acasă, iar o afacere nu are nevoie doar de aceasta.

„Tu vinzi o stare, o atmosferă, un loc, un mediu, o emoție”, a spus Victoria Vasilache.

De asemenea, ea consideră că clienții unui restaurant vin pentru oamenii care au fondat localul. Iată de ce, restaurantul 513 este vizitat de oameni de artă. Atât Victoria, cât și fratele ei, Vitalie au legătură cu arta.

În concluzie, pentru a avea succes în afaceri trebuie să găsești un element specific, care te reprezintă. Pe durata interviului, antreprenoarea mai spune că restaurantul a fost creat după propriul „plac”.

„Noi am făcut asta ca pentru noi. În sensul, cum mi-ar plăcea mie să fie într-un bar, cum mi-ar plăcea să fiu deservită.”

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău