FOTO Au băgat o mașină sportivă de drift în oficiu. Compania se numește Midnight.Works

02 Mai 2023, 09:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
02 Mai 2023, 09:00 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Compania IT din Moldova, Midnight.Works, a făcut un pas îndrăzneț și inedit pentru a-și marca prezența în domeniul tehnologiei informaționale. Ei au adus o mașină sportivă de drift direct în interiorul oficiului, demonstrând astfel că spiritul inovator și pasiunea pentru performanță nu se limitează doar la domeniul lor de activitate.

Decizia de a expune mașina în oficiu a fost luată ca urmare a succesului pe care compania Midnight.Works l-a înregistrat în dezvoltarea jocurilor cu mașini sportive și drift. Aceste jocuri au atras atenția pasionaților de viteză și adrenalină, contribuind la creșterea popularității și a reputației companiei pe piața internațională.

Mașina sportivă de drift, cu designul său aerodinamic și aspectul său impunător, reprezintă o sursă de inspirație pentru angajații Midnight.Works. De asemenea, atrage atenția asupra valorilor pe care compania le promovează, precum inovația, performanța și perseverența în obținerea rezultatelor excelente.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Expunând mașina în oficiu, Midnight.Works își exprimă angajamentul față de excelență în domeniul IT și reușește să transmită un mesaj puternic atât angajaților, cât și milioanelor de jucători din jocurile companiei. Acest gest simbolic arată că, la fel cum mașinile sportive de drift îmbină tehnologia de vârf cu performanța și stilul, Midnight.Works aplică aceeași filozofie în dezvoltarea jocurilor și produselor sale software.

În concluzie, prin expunerea mașinii sportive de drift în oficiu, Midnight.Works demonstrează o abordare neconvențională și îndrăzneață în lumea IT. Acest demers va consolida cu siguranță poziția companiei ca lider în domeniu și va contribui la atragerea unui public și mai larg interesat de jocurile cu mașini sportive și drift.

Site-ul companiei: https://midnight.works

Realitatea Live

14 Iun. 2024, 17:16
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iun. 2024, 17:16 // Actual //  Lupu Eduard

Piața imobiliară din Chișinău a înregistrat o creștere semnificativă a prețurilor în primul trimestru al anului 2024, marcând cea mai mare majorare din ultimii 16 ani. Conform raportului prezentat de Veaceslav Ioniță, expert în politici economice la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, această creștere survine după o perioadă de stagnare în 2023.

În perioada ianuarie-martie 2024, prețurile locuințelor au atins un nivel maxim istoric, cu o creștere estimată de 9,8%. Cu toate acestea, numărul de tranzacții imobiliare a scăzut, indicând o înviorare a pieței prin prețuri mai mari, dar cu activitate redusă. „Ultima dată când prețurile au fost atât de mari a fost în 2008,” a subliniat Ioniță în cadrul emisiunii săptămânale „Analize economice cu Veaceslav Ioniță”.

Statisticile arată că în 80% din cazurile de acordare a asistenței juridice calificate a fost vorba despre cauze penale. De asemenea, 7,337 femei, 2,428 minori, 1,296 persoane cu dizabilități, 1,690 victime ale violenței domestice și 114 victime ale traficului de ființe umane au beneficiat de asistență juridică gratuită garantată de stat. În 3,561 de cazuri, asistența juridică a fost acordată de urgență. În 1,700 de cazuri, solicitările de asistență juridică au fost respinse, datorită verificărilor veniturilor solicitanților.

Evoluția prețurilor a variat de-a lungul anilor. În 2023, prețurile au stagnat, dar în primul trimestru al anului 2024, prețurile au crescut cu 9,8%. Ioniță a remarcat că prețurile apartamentelor în Chișinău au avut o dinamică fluctuantă în ultimele două decenii, cu creșteri semnificative în anii 2000 și scăderi marcante în perioada crizei economice globale.

Economistul a evidențiat că în 2024, prețurile apartamentelor noi au crescut cu 11,9% în valoare anuală, iar piața secundară a înregistrat o creștere anuală de 9,8%. Acest fenomen este rar întâlnit în ultimii zece ani, indicând o preferință crescută pentru apartamentele de pe piața secundară.

Accesibilitatea creditelor ipotecare a fost un alt subiect abordat de Ioniță. El a menționat că rata medie a dobânzii la creditele imobiliare a scăzut la 8% în primul trimestru din 2024, comparativ cu 13% în perioada 2021-2022. Acest fapt, alături de creșterea veniturilor populației, a făcut ca accesul la creditele ipotecare să devină din nou o soluție viabilă pentru achiziționarea de locuințe.

În concluzie, Veaceslav Ioniță a afirmat că piața imobiliară din Chișinău se află într-o fază de reechilibrare după o perioadă de stagnare și incertitudine. Creșterea prețurilor este susținută de cererea pentru locuințe noi și secundare, iar tendința de creștere a veniturilor contribuie la menținerea accesibilității locuințelor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău