(FOTO) Tânără, frumoasă, pasionată de fotbal și cu 43 de ani mai tânără. Cine este și cum arată amanta lui Lukașenko

26 Mai 2021, 17:32
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Realitatea.md
26 Mai 2021, 17:32 // Oameni şi Idei //  Realitatea.md

Aleksandr Lukașenko în vârstă de 66 de ani, cunoscut ca președintele Belarusiei a ajuns în ultimul timp în lumina reflectoarelor, din cauza că „ucide” jurnalismul liber, promocează violențele, dar și din cauza scandalului diplomatic iscat prin decizia sa de a deturna avionul în care se afla jurnalistul Roman Protasevici.

Presa internațională a amintit de faptul că Lukașenko, cunoscut drept „ultimul dictator din Europa”, are o relație extraconjugală cu o femeie cu 43 de ani mai tânără.

Lukașenco este căsătorit din 1975 cu Galina, și are doi copii, Viktor (43 de ani) și Dmitry (39 de ani). În același timp, președintele Belarusului are și o amantă.  Este vorba despre Maria Vasilevich, pe care a cunoscut-o după ce aceasta a câștigat titlul de Miss în țara ex-sovietică, în 2018.

Maria Vasilevich are de 23 de ani și este fost câștigătoare a titlului Miss Univers. Cei doi nu și-au ascuns nicio clipă relația, s-au afișat împreună la diverse evenimente, printre care și la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, din 2018. Maria Vasilevich fiind o împătimită a fotbalului.

Mai mult, Lukașenko a îndrumat-o pe iubita sa în lumea politică, mai exact în Parlamentul Belarusului, deși amanta sa nu avea vreo experiență pe acest front.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Vasilevich (@marvasilevich)

 

Realitatea Live23 Iun. 2021, 14:37
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 14:37 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Glauber Contessoto, în vârstă de 33 de ani, spune că a investit peste 250.000 de dolari în dogecoin pe 5 februarie cu speranța că va deveni milionar – și pe 15 aprilie a devenit.

Dar luni, criptomonedele de top în funcție de valoarea de piață – inclusiv bitcoin, eter și dogecoin – au început să se prăbușească în urma știrilor despre o represiune în China.

Odată cu pierderile care s-au extins marți, portofoliul Contessoto, care conține doar dogecoin, a fost afectat. Deținerile sale au scăzut cu peste 167.000 de dolari doar marți, spune el pentru CNBC Make It.

„Până ieri, feram milionar”, spune Contessoto.

„Dacă bitcoin și ethereum nu ar fi și ele [hit], aș fi îngrijorat.”

Acum patru luni, când a făcut inestițiile, dogecoinul avea un preț de aproximativ 4,5 cenți. Pe 8 mai, criptomoneda inspirată de meme, care a fost creată ca o glumă în 2013 pe baza memei „Doge” a unui câine shiba inu, a atins un maxim istoric de aproximativ 73 de cenți, iar valoarea deținerilor lui Contessoto a depășit 2 milioane de dolari.

După creștere, prețul dogecoinului a continuat să fluctueze, dar Contessoto a rămas încrezător în a păstra pe termen lung – chiar a cumpărat mai mult dogecoin în timpul scufundărilor. Chiar și acum, el refuză să vândă.

Cu toate acestea, această volatilitate este în parte motivul pentru care experții avertizează că criptomoneda este o investiție riscantă, speculativă. Unii avertizează să fie deosebit de precauți atunci când investesc în dogecoin, deoarece îi lipsesc, de exemplu, lipsa și dezvoltarea tehnologică pe care o are Bitcoin.

„Când am intrat în această investiție dogecoin, am planificat să fiu în ea cel puțin un an”, spune el. „Mi-am făcut economii de viață pentru că știam că voi deveni în cele din urmă milionar.”

Contessoto se menține la planul său inițial: El va vinde 10% din participațiile sale dogecoin odată ce portofoliul său va atinge o valoare de 10 milioane de dolari, dar va lăsa restul investit, spune el.