Horoscopul banilor pentru luna mai 2021. Trei zodii se joacă fără să ia măsuri de precauție

01 Mai 2021, 11:06
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
01 Mai 2021, 11:06 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Horoscopul banilor pentru luna mai 2021 arată extrem de interesant mai ales pentru Fecioare și Capricorni! Află cum stai la capitolul financiar în cea de-a cincea lună din an, scrie Fanatik.

Berbecii nu se mai pot baza pe noroc în luna mai, ci trebuie să muncească mai mult pentru anumite capricii. Banii nu mai vin așa cum s-a întâmplat în primele luni ale anului.

Taurii vor să investească în niște domenii noi. Sunt tot mai atrași de o schimbare majoră din punct de vedere profesional, iar în perioada următoare s-ar putea să apeleze la bănci pentru împrumuturi.

Gemenii nu sunt în largul lor în luna mai, căci vin tot felul de restanțe pe care nu le mai pot amâna. Sunt nevoiți să strângă cureaua.

Racii reușesc să economisească mai bine față de lunile anterioare, ba chiar își permit anumite escapade la munte sau la mare.

Leii vor plăti din cauza zgârceniei de care au dat dovadă în primele luni ale anului. Vor ști acum cum e să nu ai și să nu te ajute nimeni.

Balanțele nu duc lipsă de bani, dar parcă le e frică să se aventureze în anumite situații, așa că sunt precaute chiar dacă au de unde da.

Scorpionii au o lună financiară grozavă, dar nu le este recomandat să înceapă afaceri noi.

Săgetătorii vor beneficia de mici ajutoare din stânga și dreapta, așa că preocupările lor din punct de vedere financiar vor dispărea chiar de la începutul lunii.

Capricornii pun mâna pe niște contracte bănoase. E ca și cum ar câștiga la loterie.

Vărsătorii ajung la fundul sacului în luna mai și trebuie să facă rost de noi resurse financiare. Au stat și au visat cu ochii deschiși, iar acum plătesc pentru reveria lor.

Același lucru este valabil și pentru cei născuți în zodia Pești, care n-au mișcat un deget să își îmbunătățească situația financiară.

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 17:55
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 17:55 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Germania a purtat un bilet de loterie câștigător în poșetă săptămâni întregi, fără să-și dea seama că valorează aproape 33 de milioane de euro, scrie ITV.

În vârstă de 45 de ani, femeia a fost singurul câștigător al unei trageri la sorți pe 9 iunie, după ce a ghicit corect șapte câmpuri pe un bilet de loterie german, a spus Lotto Bayern. Compania a declarat că suma este a doua cea mai mare plătită vreodată în istoria sa de 75 de ani.

Aceasta a citat-o pe femeia care nu a fost numită, spunând:

„Încă mă ia amețeala când mă gândesc că am purtat neglijent aproape 33 de milioane de euro în poșetă timp de câteva săptămâni”.

Ea și-a descoperit norocul doar când a jucat din nou la loterie.

Femeia spune că aceasta este o sumă suficientă pentru familia sa și spune că nu mai intenționează să participe la loterie.

Cu acești bani femeia spune că va încerca să adopte un mod sănătos de viață și vrea să facă ceva mai mult pentru mediul înconjurător.

„Și când spun asta, mă refer la mâncare sănătoasă, activitate fizică, exerciții în natură. Și ne dorim foarte mult să ne construim o casă verde cu o grădină naturală”, a adăugat femeia.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală