„Ialoveni” – prima sucursală maib renovată în stilul „reduce, reuse, recycle”

29 Iul. 2022, 14:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Iul. 2022, 14:18 // Actual //  Lupu Eduard

Dacă ești din Ialoveni, sigur ai fost cel puțin o dată la sucursala maib din centrul orășelului. Acum ai un motiv în plus să o vizitezi pentru a beneficia de, probabil, cele mai bune servicii și operațiuni bancare.  Sucursala „Ialoveni” se aliniază noii identități de brand, oferind mai mult spațiu, comoditate, atmosferă potrivită pentru a lua decizii de finanțare a proiectelor personale sau de afaceri, fețe zâmbitoare și bancheri profesioniști, gata să ofere experiențe inovatoare.

Vorbind despre inovație și aspect vizual, Sucursala „Ialoveni” este prima subdiviziune din rețeaua maib renovată conform noii indentități de brand după principiul „reduce, reuse, recycle”. Pentru că banca are grijă de mediu și investește în protejarea lui, a identificat și implementat soluții de reutilizare a elementelor de interior, adaptându-le la noua stilistică a rețelei maib.

Mobilierul existent a fost restaurat și parțial integrat în noul design interior al sucursalei, conform unui concept unic propus de designerii din străinătate, implicați în procesul de renovare a rețelei maib. Păstrată aproape în totalitate este și structura încăperilor. Dacă renovând alte sucursale pereții au fost practic demolați și construiți din nou după o altă amenajare și forme, în cazul Sucursalei „Ialoveni” s-a păstrat planificarea spațiului practic în întregime.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, responsabilă de Divizia Retail:

„Ne-am propus să folosim cât mai rațional și eficient resursele existente. Reutilizând unele materiale ne-am dorit să fim mai prietenoși față de mediu, să economisim, să reducem risipa și să oferim obiectelor o a doua șansă la viață. Mă bucur că ne-a reușit și sper că și clienții vor aprecia eforturile noastre de a le face vizita la sucursală mai plăcută, mai confortabilă și, desigur, mai simplă și mai rapidă, pentru că odată cu alinierea sucursalei la noua identitate de brand, am implementat noul model operațional, făcând interacțiunea cu banca mai simplă, mai ușoară, mai rapidă și comodă”.

La fel ca celelalte subdiviziuni ale băncii care au îmbrăcat haine noi și au schimbat modul de operare după rebrandingul din 7 octombrie 2021, Sucursala „Ialoveni” pune la dispoziție 3 zone unice, unde clienții au posibilitatea să realizeze operațiuni de sine stătător sau pot solicita suportul consultantului clienți care va determina necesitățile individuale privind serviciile bancare, le va oferi sprijin și consultanță.

Zona de autoservire – dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată.

Zona tranzacțională – permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii.

Victor Țapeș, Director al Sucursalei „Ialoveni”:

„Zilnic sute de clienți pășesc pragul sucursalei Ialoveni, lucru care confirmă cererea crescută privind produsele și serviciile noastre bancare. Cu atât mai mult, ne bucurăm enorm că începând de astăzi vom primi clienții într-un spațiu mult mai modern, frumos amenajat, unde îți este plăcut să vii pur și simplu pentru un sfat profesionist. Este o mândrie aparte faptul că Sucursala „Ialoveni” a fost aleasă pentru implementarea unui nou principiu prietenos mediului, așa cum, de mai mult timp, împreună cu colegii încercăm să sortăm, să reducem consumul de hârtie și să economisim resursele existente. Îmi place că avansăm la nivelul următor în banking, digitalizare, în tot ce ține de experiența clienților și implementarea standardelor mondiale privind protecția mediului”. 

Dacă și tu vrei să faci o vizită în spațiul renovat, află că Sucursala „Ialoveni” se află în centrul orașului Ialoveni, pe strada Alexandru cel Bun 49. Este la dispoziția ta în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

Amintim că recent s-au aliniat identității de brand reînnoite și sucursalele „Ion Creangă”, „Gheorghe Asachi”, „Pușkin” Bălți, „Miron Costin”, „Miron Costin Business Centru”, „Constantin Tănase”, „Decebal”, precum și mai multe agenții maib.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesați linkul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, care înglobează 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Prin rețeaua sa vastă maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.

P.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău