IMM Digital, program unic în Moldova pentru digitalizarea afacerilor

05 Dec. 2023, 13:13
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
05 Dec. 2023, 13:13 // Slider //  MD Bani

Victoriabank, un partener de încredere al IMM-urilor din Moldova, își menține angajamentul de a oferi suportul necesar pentru dezvoltarea businessului. În contextul actual, când digitalizarea afacerilor este esențială pentru succesul pe termen lung, venim cu o inițiativă inovatoare – IMM Digital. Programul are scopul de a contribui la creșterea competitivității întreprinderilor.  Victoriabank va susține astfel procesul de digitalizare a companiilor pentru ca acestea să se poată adapta mai ușor cerințelor economiei în continuă evoluție.

Companiile partenere vor putea moderniza și eficientiza procesele cheie de business, gestionând cu ușurință stocurile, vânzările, livrările și facturile. În plus, programul are în vedere îmbunătățirea experienței clienților prin integrarea tehnologiilor inovatoare: automatizarea robotizată sau inteligența artificială.

„Una dintre prioritățile Victoriabank este digitalizarea și ne bucurăm că prin programul IMM Digital venim cu o oportunitate unică pentru întreprinderile din Moldova. Antreprenorii care vor beneficia de creditare din partea băncii au posibilitatea să acceseze și o finanțare nerambursabilă pentru digitalizarea afacerii. Vom facilita accesul companiilor la instrumente și tehnologii moderne: fie că au nevoie de un site pentru companie, vor să-și crească vânzările online sau planifică să implementeze o soluție de securitate cibernetică„, a precizat Denis Andrieș, directorul Direcției Clienți IMM, Victoriabank.

Programul IMM Digital, creat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, oferă următoarele avantaje:

  • consultanță gratuită în domeniul digitalizării;
  • acces la o gamă largă de soluții digitale;
  • finanțare nerambursabilă de la 2.000 până la 8.000 de dolari SUA, acordată de Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova.

„Programul IMM Digital oferă oportunitatea afacerilor locale să-și transforme modelul de funcționare, permițându-le să devină mai competitive, mai eficiente și mai adaptabile în contextul actual. Utilizarea instrumentelor digitale le va permite automatizarea sarcinilor repetitive, reducerea erorilor, optimizarea proceselor, dar și reducerea costurilor operaționale. Astfel, companiile beneficiare își vor spori productivitatea și rentabilitatea, în special pe termen lung”, a menționat Doina Nistor, directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova.

Te invităm să completezi aici formularul de aderare la IMM Digital pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă.

Solicitanții eligibili sunt întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova, cu un potențial de dezvoltare pe piața internă sau externă. Toate detaliile programului le găsiți accesând această pagină web.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este o bancă de top din Republica Moldova, cu active de aproximativ 23 de miliarde de lei și o cotă de piață de 19%. Cei mai mari acționari ai băncii sunt BT și BERD.  Prin experiența vastă și angajamentul față de inovație, Victoriabank continuă să ajute afacerile să prospere. Rezultatele înregistrate demonstrează că reprezentăm o instituție financiară de încredere, care contribuie la dezvoltarea economiei. În prezent, Victoriabank are peste 300 000 de clienți activi, 70 de unități și 1 100 de angajați.

Despre Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova:

Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova este finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie și susține dezvoltarea economiei digitale, creative și prietenoase mediului în Moldova. Proiectul, cu un buget de 52,8 mln. USD și o durată de implementare de 5 ani (2021-2026),  promovează, în echipă cu partenerii cheie, inovația și noile tehnologii în următoarele sectoare strategice pentru Republica Moldova – tehnologia informațiilor și comunicației, ingineria, industria ușoară, industriile creative și digital media – pentru a spori competitivitatea și integrarea acestora pe piața globală.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău