Curs valutar
 • EUR
  21.3937
  0%
 • USD
  17.7253
  0%
 • RUB
  0.2382
  0%
 • RON
  4.3418
  0%
 • UAH
  0.6416
  0%

Joburi de viitor: (89) Freelance Virtual Clutter Organiser

07 Apr. 2021, 05:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Apr. 2021, 05:00 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Oamenii care trăiesc în state mai avansate se confruntă adesea cu multe lucruri fizice care se „aglomerează”mediul și coduce la stres.În epoca viitoare a recuperării deșeurilor și upcycling, oamenii nu vor mai trăi cu dezordine în lumea fizică.

Freelance Virtual Clutter Organizer: Responsabilități

Cu toate acestea, oamenii se vor confrunta cu dezordinea virtuală. Asta pentru ca din toate datele pe care le creează, le accesează, le utilizează se dopozitează. Oamenii nu vor avea doar numeroase conturi de utilizatori online, dar și date generate de senzorii din corpul uman și gospodărie. Toată lumea consumă o mulțime de media,
inclusiv realitatea augmentată și virtuală și experiențe multisenzoriale.
Pentru a soluționa dezordinea virtuală ne va ajuta Freelance Virtual Clutter Organizer. Fiecare gospodărie va avea un sistem de gestionare a datelor, dar uneori
lucrurile pot deveni copleșitoare și va fi nevoie de ajutorul unei persoane care va interveni pentru a o elimina excesul de date și organizează restul. Virtual
Clutter Organizatorii folosesc gestionarea datelor software și inteligență artificială pentru a-și ușura munca, dar o mare parte din rolul lor nu poate să se facă automat. Vor începe prin întrebarea clientului despre ceea ce nu funcționează în sistemul de gestionare a datelor de uz casnic, unde există prea multe date sau unde sunt date care ar putea fi organizate mai bine. Pentru a afla problema vor efectua teste de diagnostic și vor implementa  soluții de gestionare a datelor, care pot include actualizarea software-ului, adăugarea de noi servere sau stocare de date. Într-un final vor propune strategii de soluționare a problemei pentru client.

Freelance Virtual Clutter Organizer: Abilități

Freelance Virtual Clutter Organizer vor fi foarte organizați. Vor fi buni la rezolvarea problemelor și vor utiliza software pentru a identifica probleme și pentru a propune soluții.
Vor avea nevoie de abilități interpersonale puternice pentru a stabili relații cu clienții.

Realitatea LiveMembri ai Comunității Bikerilor din Moldova se vaccinează împotriva COVID-19
Eveniment organizat de Poliția Națională și PH Internațional Moldova ”Ajută-ne să le asigurăm o copilărie liniștită. Raportează cazurile de violență”
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua I)
CEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot
Partidul Acțiune și Solidaritate depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare
Reprezentanții partidului „ȘOR” depun documentele necesare privind înregistrarea candidaților pentru funcția de deputat în Parlament
Workshop online organizat de IPRE „Bune Practici din Învățământul Superior din UE: Oportunități pentru Tinerii din Republica Moldova”
Dialogul online “Imunizare anti-COVID-19”
Deputații Alexandru Slusari și Vasile-Andrei Năstase susţin un briefing de presă cu privire la activitatea Agenției Servicii Publice
15 Mai 2021, 11:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Mai 2021, 11:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Gestionarea finanțelor și stabilirea unui buget lunar poate fi o adevărată provocare.Dacă nu știți cu ce să începeți, strategia 50-30-20 te va ajuta. Iată cum lucrează regula.

Regula 50-30-20 împarte veniturile în trei mari categorii: necesități, dorințe și economii și investiții. Iată ce presupune fiecare dintre ele:

50% din salariu ar trebui să se îndrepte spre lucrurile de care aveți nevoie

Această categorie include toate costurile esențiale, cum ar fi chiria, plățile ipotecare, produsele alimentare, utilitățile, asigurările de sănătate, plățile datoriei și plățile auto.

Dacă cheltuielile necesare ocupă mai mult de jumătate din venituri, poate fi necesar să reduceți costurile sau să vă scufundați în fondul dorit.

20% din salariul ar trebui să se îndrepte spre economii și investiții

Această categorie include economii de lichide, cum ar fi un fond de urgență; economii de pensionare și orice alte investiții, cum ar fi un cont de brokeraj.

Experții recomandă în mod obișnuit să aveți suficient numerar în fondul de urgență pentru a acoperi cheltuieli de întreținere în valoare de trei până la șase luni. Unii sugerează, de asemenea, să vă construiți mai întâi economiile de urgență, apoi să vă concentrați pe investiții pe termen lung.

30% din salariul ar trebui să se îndrepte către lucrurile pe care le doriți

Această categorie finală include orice lucru care nu este considerat un cost esențial, cum ar fi călătoriile, abonamentele, restaurantul, cumpărăturile și distracția.

Această categorie poate include, de asemenea, upgrade-uri de lux: dacă achiziționați o mașină mai frumoasă în loc de una mai puțin costisitoare, de exemplu, aceasta intră în categoria dorințelor.

Nu există o abordare unică pentru gestionarea banilor, dar planul 50-30-20 poate fi o regulă utilă dacă vreți să începeți să gestionați veniturile.


 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso