Luxul, accesibil nu doar pentru bogați: Gucci lansează un magazin online cu produse second-hand

04 Oct. 2021, 18:11
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Oct. 2021, 18:11 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Brandul de lux Gucci a lansat Vault, un magazin online cu produse second-hand. Noul magazin oferă clienților acces la piese vintage ale mărcii: de la articole vestimentare, accesorii, până la obiecte pentru home&deco și bagaje de călătorie, scrie publicația Retail Detail. Astfel, nu doar cei bogați își vor permite articole de lux, dar și cei care au venituri mai modeste.

Noul magazin online va fi o arhivă virtuală pentru casa de modă și un concept de magazin digital. Pe tot parcursul anului, piesele clasicele ale casei de modă vor fi lansate pe site-ul Vault într-un număr limitat, scrie WallStreet.ro.

Potrivit informațiilor, produsele second-hand sunt selectate cu atenție de experții Gucci sau chiar și de către echipa de creație a casei de modă. Articolele vestimentare și accesoriile vor fi restaurate și livrate clienților în ambalaje personalizate.

Magazinul online va deveni o platformă unde și alți designeri vor putea să vândă produse la mână a doua, printre aceștia se numără deja Collina Strada, Ahluwalia și Yueqi Qi. Gucci va adăuga atât produse vintage, cât și modele noi pentru a oferi clienților o experiență cât mai variată.

Pentru a avea acces la produse este necesar să creezi un cont. Din păcate, compania nu va face livrări în Republica Moldova.

În prezent, magazinul găzduiește o selecție introductivă de oferte de epocă: accesorii Gucci, îmbrăcăminte, genți de mână și articole de uz casnic cuprinse între anii ’60 și ’90. Unele piese – inclusiv o geantă Jackie din anii ’70 – sunt pictate manual, făcându-le unice.

Gucci este o companie italiană care produce și comercializează produse de lux. Istoria brandului a început în 1904, atunci când fondatorul casei de modă, Guccio Gucci, a deschis un atelier de pielărie. Afacerea a început să ia avânt în 1921, considerat anul oficial de fondare a companiei.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 17:07
 // Categoria: Economie // Autor:  Trifan Stela
26 Sept. 2023, 17:07 // Economie //  Trifan Stela

Compania Paynet, cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard, este încântată să anunțe lansarea campaniei „Revoluția Transferurilor.” Această inițiativă inovatoare are scopul de a revoluționa modul în care moldovenii trimit și primesc bani din Europa și nu numai. Cu Paynet, acest lucru devine mai simplu, mai rapid și mai accesibil ca niciodată!

Doar cu Paynet poți trimite și primi bani din Europa la rechizitele IBAN EU!

Cu Paynet, ai posibilitatea de a transfera bani în mod facil și sigur către rechizitele IBAN din Europa. Asta înseamnă că acum poți să îți trimiți și să primești bani de la prieteni, familie sau parteneri de afaceri din întreaga Europă cu ușurință și la costuri reduse. Banii ajung direct pe cardul Paynet Mastercard și poți să-i utilizezi imediat pentru plăți online sau offline sau să îi retragi de la orice bancomat din țară.

Tarife incredibil de avantajoase:

  • Primești bani din Europa cu doar 1 euro direct pe cardul paynet Mastercard!
  • Expediezi bani către Europa cu un comision de 10 euro!

Aceste tarife extrem de competitive fac din Paynet alegerea perfectă pentru toți moldovenii care au legături financiare în Europa.

SPOT DIGITAL  Link: (link-ul trebuie de încărcat pe platforma Paynet)

Serviciu unic în Moldova! Paynet. Cei mai buni!

Paynet este mândru să ofere moldovenilor un serviciu de transferuri și plăți electronice de încredere și accesibil. Cu Paynet, beneficiezi de următoarele avantaje:

Card fizic și virtual:

  • Ia-ți cardul Paynet 100% online, fără comisioane de eliberare și administrare.
  • Comandă din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.
  • Conectează mai multe carduri la un singur cont.
  • Achită în siguranță oriunde în lume, inclusiv prin Google Pay și Apple Pay.
  • Retrage bani la orice bancomat și la partenerii noștri.
  • Alimentează cardul simplu și rapid.
  • Primește orice plăți sociale pe card.

Cont IBAN gratuit:

  • Deschide un cont IBAN gratuit pentru plăți în UE.

Și dacă încă nu ai un cont sau card Paynet, ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM.

„Cu această campanie, ne dorim să oferim moldovenilor posibilitatea de a face transferuri și plăți într-un mod mai eficient și mai convenabil ca niciodată. Vrem să facilităm viața oamenilor și să îi ajutăm să economisească bani atunci când trimit sau primesc bani din Europa. Cu Paynet, revoluționăm modul în care Moldova se conectează cu restul lumii”, a declarat Călin Greadcenco, director executiv Paynet.

 

Despre Paynet:

Paynet este o companie cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard.

Acțiunile Paynet sunt orientare spre a facilita tranzacțiile financiare pentru toți moldovenii, Paynet oferă soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău