Luxul, accesibil nu doar pentru bogați: Gucci lansează un magazin online cu produse second-hand

04 Oct. 2021, 18:11
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Oct. 2021, 18:11 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Brandul de lux Gucci a lansat Vault, un magazin online cu produse second-hand. Noul magazin oferă clienților acces la piese vintage ale mărcii: de la articole vestimentare, accesorii, până la obiecte pentru home&deco și bagaje de călătorie, scrie publicația Retail Detail. Astfel, nu doar cei bogați își vor permite articole de lux, dar și cei care au venituri mai modeste.

Noul magazin online va fi o arhivă virtuală pentru casa de modă și un concept de magazin digital. Pe tot parcursul anului, piesele clasicele ale casei de modă vor fi lansate pe site-ul Vault într-un număr limitat, scrie WallStreet.ro.

Potrivit informațiilor, produsele second-hand sunt selectate cu atenție de experții Gucci sau chiar și de către echipa de creație a casei de modă. Articolele vestimentare și accesoriile vor fi restaurate și livrate clienților în ambalaje personalizate.

Magazinul online va deveni o platformă unde și alți designeri vor putea să vândă produse la mână a doua, printre aceștia se numără deja Collina Strada, Ahluwalia și Yueqi Qi. Gucci va adăuga atât produse vintage, cât și modele noi pentru a oferi clienților o experiență cât mai variată.

Pentru a avea acces la produse este necesar să creezi un cont. Din păcate, compania nu va face livrări în Republica Moldova.

În prezent, magazinul găzduiește o selecție introductivă de oferte de epocă: accesorii Gucci, îmbrăcăminte, genți de mână și articole de uz casnic cuprinse între anii ’60 și ’90. Unele piese – inclusiv o geantă Jackie din anii ’70 – sunt pictate manual, făcându-le unice.

Gucci este o companie italiană care produce și comercializează produse de lux. Istoria brandului a început în 1904, atunci când fondatorul casei de modă, Guccio Gucci, a deschis un atelier de pielărie. Afacerea a început să ia avânt în 1921, considerat anul oficial de fondare a companiei.

Realitatea Live

28 Nov. 2022, 18:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Nov. 2022, 18:05 // Actual //  Lupu Eduard

Moldova este o preocupare specială pentru România și personal pentru președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută de către șeful statului român, în timpul întrevederii cu Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la București, scrie realitatea.md.

”Moldova este o preocupare specială pentru noi, pentru mine. Noi nu începând din acest an îi ajutăm, ci de când este România un stat democratic și de când Moldova s-a angajat ferm pe calea pro-europeană. Moldova are o președintă și o majoritate parlamentară pro-europeană, pro-reforme, noi suntem bucuroși să încurajăm această cale, noi facem un pic mai mult, îi ajutăm cu expertize, energie electrică, carburant, lemn, gaz, însă suntem conștienți că pentru oamenii simpli din Republica Moldova lucrurile sunt complicate și de aceea discutăm cu toți aliații pentru a găsi și împreună căi pentru a ajuta Republica Moldova”, a declarat președintele României.

Întrebat dacă Rusia, prin provocarea crizei energetice, economice și sociale poate schimba parcursul pro-european al Republicii Moldova, Iohannis a răspuns:

”Nu am semne că s-ar prefigura schimbări în abordarea Republicii Moldova, din potrivă oamenii au înțeles că este o perioadă complicată, dar asta nu înseamnă că reformele se opresc. Pentru noi în România provocarea este mare, fiindcă în afară de reforme și sprijin este nevoie de realizarea unei infrastructuri, interconectare… Noi suntem pregătiți împreun să facem aceste lucruri”.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău