Maib freelance – primul card din Moldova dedicat freelancerilor și liber-profesioniștilor cu beneficii unice

13 Oct. 2022, 14:24
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
13 Oct. 2022, 14:24 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Maib lansează un nou produs pe piață – cardul maib freelance. Este o soluție universală și ideală pentru freelanceri și liber-profesioniști, care permite transferul gratuit al banilor din portofelul electronic PayPal pe contul de card. Astfel poți rapid, fără griji și, cel mai important, fără comision să obții acces la banii câștigați.

Încă un avantaj al noului card – consultație gratuită la completarea declarației pe venit și în procesul deschiderii întreprinderii individuale.

De două ori pe lună poți comanda mâncare cu livrare gratuită pe straus.md în sumă de peste 150 de lei, precum și beneficiezi de 50% reducere la călătoriile cu taxi.

Maib freelance garantează deținătorului cardului reduceri și oferte speciale în timpul călătoriilor, pentru studii, cumpărături și utilizarea diverselor servicii. Toate privilegiile oferite de noul card sunt disponibile în secțiunea dedicată maib freelance din chatbot-ul Visa Concierge. Tot aici vei primi codurile promoționale pentru reduceri sau servicii gratuite.

Alte detalii importante despre maib freelance:

  • este de tip Visa Gold Rewards și se eliberează gratuit
  • deservire gratuită în cazul plăților cu cardul de peste 3000 de lei pe lună
  • contul de card poate fi deschis în una din cele trei valute: MDL, USD și EUR
  • primești acces la banking modern prin aplicația

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Deși este gândit pentru freelanceri și liber-profesioniști, orice client poate solicita emiterea cardului și beneficia de tot pachetul de oferte unice. Click aici pentru a afla mai multe detalii despre noul card de la maib.

Maib freelance – un singur card pentru toate, simplu, ușor și liber!

P.

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău