Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal

28 Dec. 2022, 14:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Dec. 2022, 14:29 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță despre lansarea unui parteneriat cu Moldindconbank, una dintre cele mai mari și de încredere bănci din Republica Moldova.

După ani lungi de colaborare, FMF și Moldindconbank au decis să fie și mai aproape printr-un parteneriat de încredere și dezvoltare.

Contractul de sponsorizare a fost semnat de către președintele FMF, Leonid Oleinicenco, și de președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Astfel, Moldindconbank devine partener al FMF și, totodată, partener al proiectului social „Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Totodată, Moldindconbank va fi alături și de Echipa Țării – Naționala Moldovei, prin prezența la organizarea meciurilor de pe teren propriu și a altor acțiuni cu participarea tricolorilor.

„Pentru Moldindconbank, susținerea sportului este parte a strategiei noastre de responsabilitate socială. Suntem convinși că fotbalul are un potențial enorm de dezvoltare în Moldova și suntem mândri că putem să ne aducem contribuția la succesul acestui gen de sport”, a evidențiat președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Prin activitățile comune cu FMF, serviciile Moldindconbank vor fi mai aproape de toți sportivii din Republica Moldova.

„Este o onoare pentru noi să semnăm un acord de parteneriat cu una dintre cele mai mari și puternice bănci din Republica Moldova nu doar din perspectiva de susținere financiară, dar și de susținere tehnică. Avem nevoie de parteneri, inclusiv bancari, care să ne ajute să deschidem oportunități pentru populație ca să poată procura liber produse legate de merchandising și procurare de bilete, de exemplu. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc conducerii Moldindconbank pentru faptul că este deschisă pentru parteneriat și investiții în sport”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco.

FMF îi urează bun venit Moldindconbank în familia fotbalului moldovenesc!

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară și deține poziția de lider în segmentele credite imobiliare și carduri de plată. Banca a realizat în acest an mai multe proiecte de responsabilitate socială în domenii-cheie, precum educație, sport, diversitate culturală și sănătate.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău