Moldindconbank, de 62 de ani alături de tine

01 Iul. 2021, 10:41
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
01 Iul. 2021, 10:41 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Moldindconbank, una dintre băncile de top din Republica Moldova, împlinește astăzi 62 de ani de la fondare. Instituția şi-a început activitatea la 1 iulie 1959, în calitate de filială a Stroibank, din URSS, iar acum este unul dintre liderii de pe piața bancară din țară și care oferă întreg spectrul de servicii calitative pentru clienții săi – persoane fizice și juridice.

Din martie 2019, investitor majoritar al Moldindconbank este compania „Doverie-Invest” din Bulgaria. Acum, investitorul european deține o cotă de participare de 77,73% din capitalul băncii.

”Avem o prezență importantă pe piață, o putere financiară demonstrată, confirmată de orientarea spre clienți și o echipă de profesioniști. Moldindconbank este banca lider în segmentul cardurilor bancare și a serviciilor de plată și deține cea mai mare rețea de sucursale, fapt care permite o interacțiune fructuoasă cu clienții. Acest lucru, alături de impulsul așteptat al tehnologiilor, va crește nu doar calitatea și viteza serviciilor oferite, dar și eficiența operațională a activității noastre. Anume acest lucru permite consolidarea poziției băncii în segmentul retail și a celei de lider la capitolul credite imobiliare”, a declarat Nikolay Borissov, preşedinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank.

Bancherul a precizat că instituția se va concentra în următorii ani pe tehnologii bancare digitale – includerea unor noi caracteristici aplicației mobile și stabilirea unui nou canal de comunicare cu clienții. Moldindconbank planifică să fie aproape de clienți nu numai la ghișeu, ci și în spațiul virtual, oferind acces convenabil și ușor la cele mai inovatoare servicii bancare.

”Ne-am propus să transformăm banca din interior, iar scopul nostru este ca anume clienții să ne identifice drept cea mai bună bancă din țară, cu servicii care le ușurează viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. Acest lucru este posibil, în primul rând, datorită echipei de profesioniști. Profit de această ocazie și le mulțumesc pentru devotament, muncă impecabilă și spiritul prietenesc. Toate acestea ne fac mai puternici și mai eficienți, iar de câștigat vor avea, în primul rând, partenerii Moldindconbank, cei care au ales banca noastră”, a mai spus Nikolay Borissov.

P.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău