Paynet anunță campania socială „Un click cu impact mare” pentru a sprijini mame defavorizate din Moldova

13 Nov. 2023, 14:40
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
13 Nov. 2023, 14:40 // Slider //  MD Bani

Într-un demers de solidaritate și implicare socială, Paynet, pionier în domeniul fintech din Moldova, lansează campania socială „Un Click cu Impact Mare” pentru a oferi sprijin oamenilor aflați în dificultate în Republica Moldova. Primul beneficiar identificat în cadrul unei preselecții publice este o mamă nevoiașă – Olesea Drugalau Jitari.

Un Click cu Impact Mare: Cum poți face diferența?

Până în 31 decembrie 2023, oricine poate contribui la această cauză nobilă printr-un simplu click. Comandă gratuit cardul Paynet Mastercard, fie virtual, fie fizic. Pentru fiecare card comandat, Paynet va dona 1 leu în fondul indemnizațieii pentru Olesea Drugalau Jitari.

Cardul Paynet Mastercard: Un Instrument de Speranță

Cardul Paynet Mastercard devine un instrument esențial în această campanie, permițând atât într-un click să activeizi plăți sociale, cât și să trimiți și să primești bani de peste hotare la cele mai mici prețuri, să faci plăți în țară și în străinătate, inclusiv prin Google Pay sau Apple Pay. Fiecare card comandat aduce un sprijin financiar semnificativ pentru mamele aflate în dificultate.

Cum te poți implica?

  • Comandă gratuit un card Paynet Mastercard:  Descarcă aplicația Paynet și treci prin procesul simplu de identificare în 3 pași pentru a comanda cardul și susține o mamă nevoiașă.
  • Contribuie la donație: Fiecare card comandat prin acțiunea ta va adăuga 1 leu în fondul destinat mamei Olesea Drugalau Jitari, mamă singură a 4 copii, selectată în cadrul unei preselecții publice.
  • Implică-te: Spune tuturor despre campanie pe rețelele tale de socializare. Cu cât suntem mai mulți, cu atât impactul este mai mare.

Campania „Un Click cu Impact Mare” nu este doar o inițiativă financiară, ci și o expresie a solidarității comunității noastre față de persoanele în dificultate din Moldova. Prin participarea ta, vei face parte dintr-un lanț de sprijin care poate aduce lumina speranței în viața celor care au nevoie de ea.

Despre Paynet: Paynet este o companie inovatoare în domeniul fintech-ului, dedicată aducerii soluțiilor financiare moderne și accesibile comunităților din Moldova. Orientați spre responsabilitate socială, Paynet pune în aplicare acțiuni cu impact mare, în speranța de a elucida și rezolva problemele financiare ale celor aflați în nevoie.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău