Rozătorul cu spirit de afaceri. Mr. Goxx, hamsterul care „bate” investitorii umani la tranzacționarea de criptomonede

28 Sept. 2021, 14:03
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Sept. 2021, 14:03 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Un hamster pe nume Mr. Goxx tranzacționează criptomonede dintr-o cutie concepută special pentru această activitate. Mr Goxx „alege” ce monede să cumpere sau să vândă rulând pe o roată și plimbându-se prin unul dintre cele două tuneluri instalate în cușcă. De când a început să tranzacționeze, portofoliul hamsterului a crescut cu 24%.

Începând cu 12 iunie, Mr. Goxx a început să tranzacționeze criptomonede, iar de atunci portofoliul său a înregistrat performanțe impresionante, vineri, acesta înregistra o creștere de 24%.

De asemenea, hamsterul „bate” investitorii umani la tranzacționarea de monede digitale.

Rozătorul cu spirit de afaceri are un birou de comerț atașat cuștii sale obișnuite. În fiecare zi, când intră în birou, începe un flux live pe Twitch, iar contul său de Twitter anunță adepții: Mr. Goxx a început o sesiune de tranzacționare.

Rulând în „roata de intenție”, el selectează criptomoneda pe care ar dori să o tranzacționeze, pe măsură ce roata se rotește prin diferitele opțiuni. Etajul biroului său are două tuneluri în apropiere: unul pentru cumpărare, altul pentru vânzare.

De fiecare dată când trece printr-un tunel, dispozitivele electronice conectate la biroul său finalizează o tranzacție conform dorințelor domnului Goxx.

În spatele spatele finanțatorului cu blană sunt doi bărbați de 30 de ani, din Germania.

„Am simțit că totul devine din ce în ce mai scump în aceste zile și că economiile de clădire sunt foarte greu de realizat cu chiriile mari de plătit”, au spus ei. Se pare că majoritatea oamenilor din generația noastră nu văd nicio altă șansă decât să își arunce o mare parte din economiile pe piața criptografică, fără să aibă nici o idee despre ce se întâmplă acolo. Glumeam dacă hamsterul meu va putea lua decizii de investiții mai inteligente decât noi, oamenii”.

Numele Mr. Goxx este el însuși un semn al potențialelor dezastre ale pieței criptografice. O companie numită Mt Gox a fost odată cel mai mare schimb de cripte de pe planetă – până când a fost compromisă și sute de mii de bitcoin furate, făcând compania să facă faliment.

Goxx Capital

Prima lună a fost dură. Domnul Goxx a început pe 12 iunie cu 326 EUR, plasând o comandă pentru Stellar (XLM). O lună și 95 de comenzi mai târziu, Goxx Capital a scăzut cu 7,3%.

Însă, începând cu 27 septembrie, performanța în cariera traderului curajos a crescut cu 19,41%.

Aceasta depășește nu numai rentabilitatea pe piețele bursiere importante, cum ar fi FTSE 100 sau Dow Jones, ci și performanța investiției companiei supreme Warren Buffet, Berkshire Hathaway, conform calculelor site-ului de știri cripto Protos.

Și chiar și pe piața criptografică, Mr. Goxx a ieșit uneori ușor înaintea Bitcoin, cea mai mare dintre monede.

Pentru a fi clar, Goxx Capital nu este o firmă de investiții reală – iar partenerii umani ai domnului Goxx sunt dornici să sublinieze cu fiecare tweet pe care nu ar trebui să-l ia drept sfat de investiții.

Dar persoanele din spatele Mr. Goxx preferă să rămână anonim.

Criptomonedele au fost „subiecte foarte controversate” și „ca în cazul oricărui subiect discutat pe internet în ziua de azi, se pare că discuțiile pot deveni aprinse și incivile destul de repede”, au declarat aceștia pentru BBC News.

A început ca un proiect de hobby în timpul „nebuniei coroanei care ne-a lovit viața”.

Proprietarul Mr. Goxx, lector și specialist în prototipuri, spune că îi place să suscite interesul oamenilor pentru noile tehnologii, uneori cu umor.

Celălalt om implicat, un programator, a fost cel mai bun prieten al său de la universitate.

Și perechea, care locuiește la sute de kilometri distanță una de cealaltă, „s-a reunit” lucrând de la distanță la Goxx Capital.

Comerțele la întâmplare ale rozătoarelor primesc mult interes de la oameni, atât online, cât și în viața reală.

„De când hamsterul meu și-a asumat afacerea, i-am adus pe toți cei din jurul meu să ceară mai multe informații despre această problemă criptografică”, a spus proprietarul domnului Goxx pentru BBC News, „în principal oameni care vor fugi în mod normal dacă ar auzi cuvântul„ blockchain ” . ”

Goxx Box

Aproape totul de pe podeaua de tranzacționare a domnului Goxx este de casă, cu excepția câtorva fragmente de cod (biblioteci) pe care prietenii le-au folosit.

Biroul este complet automatizat, utilizând o gamă largă de tehnologii, inclusiv scripturi software, microcontrolere, computere cu o singură placă, design asistat de computer, imprimare 3D, tăiere cu laser și multe altele.

Toate acestea au făcut „o configurare destul de complexă”, au spus creatorii umani.

„Avem în minte multe caracteristici care ar face ca totul să fie mult mai distractiv de urmărit și ar însemna și mai mult spațiu pentru care domnul Goxx să se poată juca”, au spus ei.

Dar domnul Goxx, ca un adevărat executiv de succes, își păstrează propriile ore. Portalul dintre cușca sa obișnuită rămâne deschis, cu excepția cazului în care trebuie să rămână așezat pentru curățenie, astfel încât să poată ceasul oricând.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei