SKY HOUSE își extinde proiectele imobiliare în raioanele Moldovei. În Comrat a început construcția unui bloc locativ

22 Nov. 2021, 08:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Nov. 2021, 08:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Compania de construcții SKY HOUSE anunță extinderea proiectelor imobiliare în raioanele țării, primul fiind lansat în orașul Comrat, unde a început construcția unui bloc de locuit. Imobilul oferă apartamente și spații comerciale, cu locuri subterane de parcare, amplasate la doar un cartier distanță de parcul central al orașului.

Spațiile comerciale și locative propuse spre vânzare reprezintă o bună investiție într-o regiune care se află în pragul unei ascensiuni economice majore, dar și o soluție modernă și accesibilă pentru cei care sunt căutarea unui spațiu locativ sau doresc să înceapă o afacere în centrul orașului Comrat sau în UTA Găgăuzia.

Blocul de locuit va pune la dispoziție apartamente cu 1, 2 și 3 camere (inclusiv penthouse-uri), câteva zeci de locuri de parcare și spații comerciale, existând posibilitatea achitării în rate.

„Orașul Comrat are, la moment, cele mai mari perspective și oportunități de dezvoltare din toate orașele Republicii Moldova, oferind proiectului SKY HOUSE COMRAT o valoare investițională majoră, prețul spațiilor comerciale și cel al apartamentelor, după darea în exploatare, fiind într-o continuă creștere”, susține Serghei Tafratov, directorul companiei de construcții PROMILTON.

Guvernul a aprobat un plan de dezvoltare a infrastructurii în 6 orașe din Republica Moldova, în valoare de 2,7 miliarde de lei. În Comrat, peste 460 de milioane de lei vor fi investite în dezvoltarea drumurilor și construcția infrastructurii sociale, inclusiv a zonelor de agrement.

Aceasta va conduce la dezvoltarea industrială a acestui oraș, aflat în apropierea portului din Giurgiulești, mai ales după declarațiile mai multor state și corporații internaționale privind intenția de a investi în dezvoltarea afacerilor în această regiune.

În România, industrializarea unor orașe a condus la creșterea bruscă a prețurilor la imobile în ultimii cinci ani, în special în Cluj-Napoca, unde a fost înregistrată o creștere de 59% până la 1.890 euro/m2, Brașov – o creștere cu 46,5% până la 1.320 euro/m2 sau Craiova – o creștere cu 50,9%, până la 1.260 euro/m2.

Compania PROMILTON își desfășoară activitatea din 2003, ajungând unul dintre liderii pieței imobiliare din Republica Moldova. Portofoliul de proiecte include blocuri locative și  oficii cu o suprafață de peste 130.000 de m2.

P.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei