TOP 5 companii producătoare de carne şi mezeluri, care se bucură de cel mai mare succes în rândurile consumatorilor

10 Oct. 2022, 13:16
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Oct. 2022, 13:16 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Fiecare companie producătoare de carne şi mezeluri încearcă să convingă consumatorii că anume produsele sale sunt cele mai bune, mai calitative, mai deosebite. Însă, doar analizând indicatorii de bază ai acestor companii putem deduce care produse se bucură de cel mai mare succes, altfel spus care se cumpără cel mai bine. Relevante în acest sens sunt datele site-ului specializat www.data2b.md, care an de an publică inclusiv informaţii despre venitul din vânzări al companiilor din Moldova.

  1. Rogob SRL

Din datele sursei citate, reiese că cel mai bine se vând produsele Rogob SRL. Numai în anul 2021 compania a avut venit din vânzări de 811,75 mil. lei, fiind lider absolut din acest punct de vedere. Apropo, această poziţie Rogob SRL o deţine constant în ultimii cinci ani (pe www.data2b.md sunt datele începând cu anul 2017). Şi în 2017 Rogob SRL era lider la capitolul venit din vânzări cu 478,38. De atunci, an de an compania a îmbunătăţit constant acest indicator.

  1. Carmez Processing

Analizând datele de pe portalul specializat menţionat, deducem că pe locul doi în clasamentul nostru se situează Carmez Processing. În 2021 compania a avut venit din vânzări de 703,9 mil. lei. Ca şi în cazul Rogob SRL, şi această întreprindere a cunoscut o evoluţie constantă în ultimii cinci ani la acest capitol, în 2017 venitul din vânzări constituind 389,25 mil. lei.

  1. Pegas SRL

Pe locul trei se situează Pegas SRL. Potrivit www.data2b.md, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 467,21 mil. lei. Şi în cazul acestei întreprinderi putem vorbi de o evoluţie constantă în ultimii cinci ani, deşi nu atât de spectaculoasă ca şi în cazul celor două firme menţionate mai sus. Astfel, venitul din vânzări al Pegas SRL în 2017 a fost de 358,87 mil. lei

  1. Aviselect SRL

Aviselect SRL este deţinătoarea brandului Mezellini. În 2021 a înregistrat un venit din vânzări de 214,79 mil. lei. În ultimii cinci ani, după acest indicator, compania s-a menţinut la un nivel relativ constant. Astfel, în 2017 venitul său din vânzări a fost de 194,60 mil. lei.

  1. Produse de familie SRL

Produse de familie SRL este deţinătoarea brandurilor Filetti şi Cezar. Potrivit datelor site-ului specializat menţionat, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 206,12 mil. lei. În 2017 venitul din vânzări a constituit 138,41 mil. lei.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

03 Feb. 2023, 05:45
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Lupu Eduard
03 Feb. 2023, 05:45 // Uncategorized //  Lupu Eduard

Unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au lansat o nouă tactică, literalmente „prăjind” armata rusă pe front. Rușii susțin că armata ucraineană acoperă zona în care se află armata rusă cu obuze de mortier, controlând fiecare pas al mișcării ocupanților cu ajutorul unui număr mare de drone.

Tactica de conducere a armatei ucrainene se numește „izolarea zonei de luptă”. Acest lucru este raportat de armata rusă, scriind pe unul dintre cele mai populare canale militare Telegram din Federația Rusă „Martorii lui Bayraktar”.

„Într-un sat blestemat, am văzut tactica avansată a trupelor ucrainene. Se numește „izolarea zonei de luptă”. Forțele Armate ale Ucrainei folosesc un număr mare de drone zi și noapte, ridicând în aer drone cu camere termice. În scurt timp, au reușit să deschidă nodurile de apărare și rutele pentru deplasarea trupelor”, comentează rușii despre acțiunile Forțelor Armate ale Ucrainei.
După încheierea recunoașterii, unitățile armatei ucrainene preiau controlul deplin al focului asupra potecilor și drumurilor, suprimând cu foc de mortier orice posibilitate de deplasare a rușilor în sectorul izolat.

Sunt literalmente, fără a le oferi posibilitatea de a se mișca. Rușii blocați nu puteau evacua răniții și primi apă, mâncare și muniție.

„Părăsind satul, am simțit toate atacurile armatei ucrainene. Timp de o oră și jumătate ne-au lovit cu mortiere. Senzația nu este plăcută. Am analizat îndelung situația și am realizat că principalul factor dăunător în această tactică este frica” ​​, scrie un soldat rus.
Potrivit acestuia, în astfel de condiții, moralul ocupanților ruși scade, forțându-i să se retragă și să-și abandoneze pozițiile.Ocupantul notează că armata ucraineană folosește tactica în sectoare mici ale frontului, totuși, în curând o va putea extinde până la kilometri depărtare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău