TOP 5 companii producătoare de carne şi mezeluri, care se bucură de cel mai mare succes în rândurile consumatorilor

10 Oct. 2022, 13:16
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
10 Oct. 2022, 13:16 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Fiecare companie producătoare de carne şi mezeluri încearcă să convingă consumatorii că anume produsele sale sunt cele mai bune, mai calitative, mai deosebite. Însă, doar analizând indicatorii de bază ai acestor companii putem deduce care produse se bucură de cel mai mare succes, altfel spus care se cumpără cel mai bine. Relevante în acest sens sunt datele site-ului specializat www.data2b.md, care an de an publică inclusiv informaţii despre venitul din vânzări al companiilor din Moldova.

  1. Rogob SRL

Din datele sursei citate, reiese că cel mai bine se vând produsele Rogob SRL. Numai în anul 2021 compania a avut venit din vânzări de 811,75 mil. lei, fiind lider absolut din acest punct de vedere. Apropo, această poziţie Rogob SRL o deţine constant în ultimii cinci ani (pe www.data2b.md sunt datele începând cu anul 2017). Şi în 2017 Rogob SRL era lider la capitolul venit din vânzări cu 478,38. De atunci, an de an compania a îmbunătăţit constant acest indicator.

  1. Carmez Processing

Analizând datele de pe portalul specializat menţionat, deducem că pe locul doi în clasamentul nostru se situează Carmez Processing. În 2021 compania a avut venit din vânzări de 703,9 mil. lei. Ca şi în cazul Rogob SRL, şi această întreprindere a cunoscut o evoluţie constantă în ultimii cinci ani la acest capitol, în 2017 venitul din vânzări constituind 389,25 mil. lei.

  1. Pegas SRL

Pe locul trei se situează Pegas SRL. Potrivit www.data2b.md, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 467,21 mil. lei. Şi în cazul acestei întreprinderi putem vorbi de o evoluţie constantă în ultimii cinci ani, deşi nu atât de spectaculoasă ca şi în cazul celor două firme menţionate mai sus. Astfel, venitul din vânzări al Pegas SRL în 2017 a fost de 358,87 mil. lei

  1. Aviselect SRL

Aviselect SRL este deţinătoarea brandului Mezellini. În 2021 a înregistrat un venit din vânzări de 214,79 mil. lei. În ultimii cinci ani, după acest indicator, compania s-a menţinut la un nivel relativ constant. Astfel, în 2017 venitul său din vânzări a fost de 194,60 mil. lei.

  1. Produse de familie SRL

Produse de familie SRL este deţinătoarea brandurilor Filetti şi Cezar. Potrivit datelor site-ului specializat menţionat, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 206,12 mil. lei. În 2017 venitul din vânzări a constituit 138,41 mil. lei.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău