(VIDEO) Bogdan Pleșuvescu, președintele Victoriabank: Vom rămâne o bancă dedicată tuturor tipurilor de clienți

24 Oct. 2022, 15:26
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
24 Oct. 2022, 15:26 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Președintele Victoriabank, Bogdan Pleşuvescu, este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în management şi o vastă expertiză în domeniul comercial şi al afacerilor. În cadrul unui interviu special pentru Realitatea.md, Bogdan Pleșuvescu a discutat despre schimbările majore implementate în ultimii patru ani, lansarea noilor produse digitale, strategia de dezvoltare pentru următorii trei ani și aportul României la acest proces.

„Vom rămâne în continuare o bancă dedicată tuturor tipurilor de clienți, cu un focus mai mare pe dezvoltarea portofoliilor de clienți în zona de întreprinderi mici și mijlocii”, menționează președintele Victoriabank.

Strategia de dezvoltare a băncii pentru perioada 2022-2024 a fost realizată cu suportul experților din România.

„Este mult mai ușor să transformi o bancă atunci când lucrezi cu cineva care a lucrat, care a trăit, care a simțit deja modelul către care tinzi. Din acest considerent, ne-a fost mult mai ușor să aducem experți de la Banca Transilvania, să lucreze cot la cot cu colegii din Republica Moldova”, a mai adăugat Bogdan Pleșuvescu.

Cu ajutorul experienței colegilor de peste Prut, Victoriabank a reușit să implementeze conceptul de „human banking”, construind un brand cu angajatori umani, deschiși pentru noi experiențe și, cel mai important, pentru tineri – oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta cariera profesională în Republica Moldova, ci nu în alte țări.

B.C. „Victoriabank” S.A. este prima bancă comercială din Republica Moldova, înființată în anul 1989, la Chișinău. Se numără printre primele 3 bănci din Republica Moldova după valoarea activelor.

În continuare, vă invităm să vizionați ediția integrală a interviului.

„Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.”

Realitatea Live

25 Iul. 2024, 14:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iul. 2024, 14:33 // Actual //  Lupu Eduard

Aproape jumătate dintre moldoveni susțin că vor o republică prezidențială în care președintele are toată puterea și poartă întreaga răspundere, arată datele sondajului prezentat de IMAS, „Barometrului Socio-Politic – iulie 2024”.

Potrivit sondajului, 42% dintre respondenți au optat pentru o republică parlamentară.

Sondajul a fost realizat în perioada 8-21 iulie 2024, pe un eșantion de 1.093 de persoane din 90 de localități, având o marjă de eroare de plus-minus 3%.

Până în anul 2016, președintele Republicii Moldova era ales de către deputați cu cel puțin 50% plus unu din voturi. Curtea Constituțională de la Chișinău a decis ulterior că procedura de alegere a președintelui în Parlament este neconstituțională, ceea ce a dus la alegerea președintelui Igor Dodon de către popor.

 

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău