(VIDEO) Bogdan Pleșuvescu, președintele Victoriabank: Vom rămâne o bancă dedicată tuturor tipurilor de clienți

24 Oct. 2022, 15:26
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
24 Oct. 2022, 15:26 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Președintele Victoriabank, Bogdan Pleşuvescu, este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în management şi o vastă expertiză în domeniul comercial şi al afacerilor. În cadrul unui interviu special pentru Realitatea.md, Bogdan Pleșuvescu a discutat despre schimbările majore implementate în ultimii patru ani, lansarea noilor produse digitale, strategia de dezvoltare pentru următorii trei ani și aportul României la acest proces.

„Vom rămâne în continuare o bancă dedicată tuturor tipurilor de clienți, cu un focus mai mare pe dezvoltarea portofoliilor de clienți în zona de întreprinderi mici și mijlocii”, menționează președintele Victoriabank.

Strategia de dezvoltare a băncii pentru perioada 2022-2024 a fost realizată cu suportul experților din România.

„Este mult mai ușor să transformi o bancă atunci când lucrezi cu cineva care a lucrat, care a trăit, care a simțit deja modelul către care tinzi. Din acest considerent, ne-a fost mult mai ușor să aducem experți de la Banca Transilvania, să lucreze cot la cot cu colegii din Republica Moldova”, a mai adăugat Bogdan Pleșuvescu.

Cu ajutorul experienței colegilor de peste Prut, Victoriabank a reușit să implementeze conceptul de „human banking”, construind un brand cu angajatori umani, deschiși pentru noi experiențe și, cel mai important, pentru tineri – oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta cariera profesională în Republica Moldova, ci nu în alte țări.

B.C. „Victoriabank” S.A. este prima bancă comercială din Republica Moldova, înființată în anul 1989, la Chișinău. Se numără printre primele 3 bănci din Republica Moldova după valoarea activelor.

În continuare, vă invităm să vizionați ediția integrală a interviului.

„Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.”

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău