WhatsApp își îndeplinește promisiunea și le oferă utilizatorilor funcția mult așteptată de editare a mesajelor. Această funcție va fi lansată în curând la nivel global, aducând o îmbunătățire semnificativă în experiența utilizatorilor.
În curând, utilizatorii din întreaga lume vor putea edita mesajele trimise, oferindu-le posibilitatea de a corecta eventuale erori sau de a adăuga informații suplimentare. Această actualizare va îmbunătăți în mod semnificativ comunicarea și interacțiunea utilizatorilor pe platforma WhatsApp.
WhatsApp adaugă opțiunea de editare a mesajelor
„Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat luni aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.
Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii.
Pentru a accesa funcția de editare a mesajelor, utilizatorii vor trebui să apese și să mențină apăsat mesajul pe care doresc să îl modifice și să selecteze opțiunea „Editare” din meniul care apare. După efectuarea modificărilor, mesajul va fi marcat cu eticheta „Editat”, fără a afișa în mod explicit istoricul editărilor.
Telegram și Signal, două aplicații concurente cu WhatsApp, oferă deja utilizatorilor posibilitatea de a edita mesaje, ceea ce reprezintă o opțiune foarte apreciată. În plus, platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut fucnția de editare a tweeturilor, care este disponibilă însă doar pentru anumiți utilizatori, potrivit Reuters.
Platforma riscă primă amendă în Rusia pentru că nu șterge conținutul interzis
WhatsApp se confruntă cu posibilitatea unei amenzi maxime de 4 milioane de ruble (aproximativ 51.500 de dolari) în urma acuzațiilor formulate de Rusia, conform cărora nu a eliminat conținutul interzis.
În ciuda faptului că compania-mamă a WhatsApp, Meta Platforms Inc (META.O), a fost interzisă în Rusia anul trecut ca o organizație „extremistă”, aplicația de mesagerie, care are o popularitate ridicată în Rusia, a continuat să funcționeze.
La începutul războiului din Ucraina, Rusia a introdus noi legi dure de cenzură militară, în temeiul cărora companiile de tehnologie, inclusiv Google, Wikipedia și Discord, au fost amendate, potrivit aceleiași surse.