Accidentele rutiere din capitală aduc daune nu doar persoanelor implicate, bunurilor acestora, dar și mediului

28 Oct. 2021, 08:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Oct. 2021, 08:57 // Actual //  Lupu Eduard

Accidentele rutiere care au loc în capitală aduc daune nu doar persoanelor implicate, bunurilor acestora, dar și mediului.

Un concurs nefericit de circumstanțe a dus la crearea unei situații de accident rutier, fapt care nu a putut fi evitat la acel moment. 

Drept urmare, pe lângă daunele aduse automobilului, a fost distrusă și o stație de așteptare a transportului public. Partea fericită a situației este că nu a avut de suferit vreo persoană. 

Dat fiind faptul că Epamedia și-a asumat în mod indirect contribuirea la amenajarea și modernizarea orașului, acțiunile principale pe care le-au realizat, au avut drept scop să înlăture urmările accidentului în cât mai scurt timp, pentru a facilita serviciul oferit călătorilor  – un spațiu de așteptare a transportului public amenajat și confortabil.

Astfel, reparația stației a durat mai puțin de 24 de ore.

Contactată, compania Epamedia a declarat că este recunoscătoare faptului că de această dată, autorul accidentului și-a asumat responsabilitatea pentru cele produse și a contactat compania. În acest context, compania Epamedia a venit cu rugămintea către locuitorii și vizitatorii capitalei de a păstra investițiile deja realizate, ori toate ele au fost realizate pentru orașul nostru drag. 

De la începutul anului curent, compania Epamedia a modernizat 80 de stații de așteptare.

Obiectivul companiei Epamedia este de a transpune în viață dorințele locuitorilor municipiului Chișinău, astfel ca transportul public să capete o nouă percepție de viziune și de confort.

Epamedia este ferm bazată pe principiile responsabilității sociale, activității transparente în afaceri și respectării obligațiilor fiscale.

Realitatea Live

01 Iul. 2022, 13:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iul. 2022, 13:57 // Actual //  Lupu Eduard

Prețurile petrolului au crescut vineri cu 2%, recuperând cea mai mare parte a scăderilor din sesiunea precedentă.

Contractele futures pentru țițeiul Brent au crescut cu 2,07 dolari, sau 1,9%, la 111,10 dolari pe baril.

Contractele futures pe țițeiul WTI au câștigat cu 1,80 USD, sau 1,7%, până la 107,56 USD pe baril, după ce s-au retras la 104,56 USD pe baril.

Ambele tipuri de petrol au scăzut în jur de 3% joi, 30 iunie, încheind luna mai jos pentru prima dată din noiembrie.

„Încă vedem că riscurile prețurilor sunt orientate în sus din cauza stocurilor limitate, a capacității de rezervă limitate și a răspunsului redus de aprovizionare non-OPEC+”, a spus Barclays într-o notă.

National Oil Corporation din Libia a declarat forță majoră joi în porturile Es Sider și Ras Lanuf, precum și în zăcământul petrolier El Feel. Forța majoră este încă în vigoare în porturile Brega și Zueitina, a spus NOC.

Producția a cunoscut o scădere bruscă, exporturile zilnice variind între 365.000 și 409.000 bpd, o scădere de 865.000 bpd comparativ cu producția în „circumstanțe normale”, a spus NOC.

În altă parte, 74 de lucrători petrolieri norvegieni offshore de la platformele Equinor Gudrun, Oseberg South și Oseberg East vor intra în grevă din 5 iulie, a declarat joi sindicatul Lederne, probabil că va opri aproximativ 4% din producția de petrol a Norvegiei.

Prețurile petrolului sunt de așteptat să rămână peste 100 de dolari pe baril în acest an, deoarece Europa și alte regiuni se luptă să se îndepărteze de petrolul Rusiei, deși riscurile economice ar putea încetini ascensiunea.

Scumpirea petrolului la bursele internaționale va duce inevitabil la scumpirea carburanților și în Republica Moldova, care este dependentă de importurile de carburanți.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău