Ai obosit să cauți metode de a plăti serviciile de stat, facturile, internetul, fără a ieși din casă? Alege oplata.md

17 Oct. 2022, 12:20
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Oct. 2022, 12:20 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Oplata.md este o platformă sigură și comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii, cum ar fi: achitare impozit imobil online, telefonie mobilă, servicii comunale, rata creditului, grădinița, școala copiilor, cursuri, sau abonamentul la un serviciu – toate pot fi achitate online.

În plus, sistemul de plăți Oplata.md asigură un grad maxim de securitate a informației oferite la efectuarea plăților și a datelor cu caracter personal. Uită de cozile interminabile și timpul irosit. Acum ai posibilitatea să plătești facturile online și la orice oră, simplu, rapid și în siguranță.

Cum plătești factura online cu serviciul Oplata.md?

În principiu, pentru a achita factura prin intermediul serviciului Oplata.md, este suficient să ai acces la internet prin intermediul unui laptop sau smartphone și să deții un card bancar sau un portofel electronic. Procedura de plată este extrem de simplă:

  1. Fă click pe logo-ul operatorului sau furnizorului de servicii de care ai nevoie din lista oferită;
  2. Introdu numărul de telefon/numărul contractului (identificatorul plății), suma de plată, după caz altă informație solicitată de beneficiarul plății și alege metoda de plată;
  3. Verifică informațiile introduse și confirmă plata.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Bucură-te la maxim de posibilitățile oferite de Oplata.md!

Acest sistem de plată este o modalitate convenabilă de a efectua plăți online de orice tip, cum ar fi achitare credite sau chiar achitare internet, fără a părăsi casa. În același timp, fiecare plătitor are posibilitatea de a efectua încărcarea contului online sau achita cu orice card bancar sau conturi în sisteme de plată externe (ex. Yandex.Money).

Așadar, serviciul Oplata îți oferă o multitudine de avantaje referitoare la achitările efectuate în cadrul procesării și stocării acestora:

  • Plata serviciilor comunale, fără înregistrare;
  • Suplinirea contului de telefonie mobilă, achitare internet și TV;
  • Plata ratelor la credit, împrumuturi sau alte plăți de stat (amenzi, taxe, impozite, plata pentru grădiniță, etc.);
  • Achitarea jocurilor online și alte activități de divertisment;
  • Cashback – primești bani înapoi!

Ce mai aștepți? Ușurează-ți viața la maxim cu Oplata.md!

P.

Realitatea Live

28 Mart. 2023, 15:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mart. 2023, 15:59 // Actual //  Lupu Eduard

Populaţia Pământului ar putea atinge un maxim istoric de aproximativ 9 miliarde de locuitori. Estimările cercetătorilor

Cercetătorii din cadrul iniţiativei Earth4All pentru Fundaţia Global Challenges au declarat că, dacă lumea ar face un „salt uriaş” în ceea ce priveşte investiţiile în dezvoltarea economică, educaţie şi sănătate, populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni până în 2050.
Proiecţia a folosit un nou model pentru a explora două scenarii în acest secol, iar estimarea este semnificativ mai mică decât cele ale mai multor previziuni, inclusiv cele ale Naţiunilor Unite, potrivit Independent.
În primul scenariu, în care se aşteaptă ca lumea să continue să se dezvolte economic într-un mod similar cu cel din ultimii 50 de ani, cercetătorii estimează că populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,6 în 2050, înainte de a scădea la 7 miliarde în 2100.
În cel de-al doilea scenariu – numit de cercetători „Salt uriaş” – aceştia estimează că populaţia ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni în jurul anului 2040, urmând să scadă la aproximativ 6 miliarde de oameni până la sfârşitul secolului.
Aceştia spun că o investiţie fără precedent în reducerea sărăciei, în special în educaţie şi sănătate, precum şi în securitatea alimentară şi energetică, inegalitatea şi echitatea de gen, ar putea duce la acest scenariu.
„Principala problemă a omenirii este consumul de carbon de lux şi de biosferă, nu populaţia. Locurile în care populaţia creşte cel mai rapid au amprente de mediu extrem de mici per persoană, în comparaţie cu locurile care au atins vârful de populaţie cu multe decenii în urmă”, a declarat Jorgen Randers, un alt coautor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău