Câștigă o vacanță de familie la Amsterdam și o mulțime de alte premii cu Moldindconbank și Mastercard

07 Mart. 2023, 16:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
07 Mart. 2023, 16:29 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Moldindconbank și Mastercard ți-au pregătit o promoție cu parfum de primăvară! Câștigă o vacanță de familie în cea mai înfloritoare capitală din lume – Amsterdam și în renumitul parc de lalele Keukenhof. Și pentru că primăvara înfloresc premiile, organizatorii au pregătit o groază de alte cadouri uimitoare pentru clienții noi și cei existenți: accesorii pentru casă, premii bănești și cashback de 5% la cumpărături!

Promoția se desfășoară în perioada 7 martie – 15 mai.

Tot ce trebuie să faci e să deschideți un card bancar Mastercard de la Moldindconbank, în perioada promoției, la oricare dintre standurile băncii din cadrul rețelei de supermarketuri Nr1 din municipiul Chișinău, la adresele:

  • bd. Mircea cel Bătrân, 24;
  • bd. Moscova, 9/5;
  • str. Lev Tolstoi, 24/1.

Iar Moldindconbank și Mastercard îți vor oferi un cadou garantat: accesorii pentru masa de sărbătoare, căni și eco-genți cu tematica de primăvară pentru cumpărături.

Totodată, ai posibilitatea să câștigi și premii bănești în valoare de 1 000 de lei, 2 000 de lei și 10 000 de lei. Pentru certificatele bănești, participantul urmează să deschidă un card bancar Mastercard emis de Moldindconbank, în perioada promoției, fie în zonele de desfășurare a promoției, fie în orice subdiviziune a băncii și să se înregistreze la oricare dintre standurile Moldindconbank din incinta supermarketurilor Nr1.

Mai mult, mergi la cumpărături la orice supermarket Nr1, în perioada sărbătorilor pascale (12 – 21 aprilie), plătește cu cardul Mastercard de la Moldindconbank și primești Cashback de 5%! Suma minimă a tranzacției trebuie să fie de 500 de lei.

Iar pentru a câștiga premiul mare al promoției – călătorie la Amsterdam și în cea mai mare grădină de flori din lume Keukenhof pentru 2 adulți și 2 copii – deținătorul de card Mastercard de la Moldindconbank, trebuie să efectueze, în perioada 7 martie – 30 aprilie, cel puțin o tranzacție de cel puțin 500 de lei la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate. Norocosul va fi stabilit prin tragere la sorți de către organizatori. Mai multe detalii găsiți în Regulamentul oficial al promoției.

Fie ca această primăvară să te încânte cu surprize superbe!

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 15:41
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 15:41 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Primul care a folosit numele de Rotschild a fost Izaak Elchanan, născut în 1577, care și-a dorit să fie cunoscut sub denumire de ”scut rosu” așa cum se traduce numele. Dar cel care a pus întemeiat dinastia a fost Amschel Mayer Rotchild, care a făcut și blazonul familiei și a pus bazele cele mai mari averi din lume.

Fondatorul dinastiei, Amschel Mayer Rotschild, s-a născut într-un ghetou evreiesc din Germania, unde se ocupa cu schimbatul de bani. El a fost cel care a început să strângă bani și a făcut 5 copii pe care i-a trimis în cele mai importante puncte comerciale din Europa. Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie au fost țările în care au ajuns.

În secolul XVIII, familia ar fi avut cea mai mare avere privată din lume. De aceea și testamentul lui Amschel Mayer a fost unul plin de reguli. Potrivit informațiilor din spațiul public, posturile importante în companii trebuiau să fie ocupate de membrii familiei.

Numai bărbații din familie aveau voie să facă afaceri. De altfel, familia era o afacere, fiul cel mare trebuia să preia mereu conducerea la moartea tatălui.

Niciodată averea familiei Rotschild nu putea fi făcută publică

Iar membrii familiei erau încurajați să se căsătorească între ei. Mai exact verișorii primarii și secundari nu aveau nicio opreliște în acest sens. Exista totuși ceva ce niciun membru al familiei nu trebuia să facă. “Niciodată să nu fie făcut un inventariu public, de către tribunale sau oricine altcineva, a averii mele.

Interzic publicarea oricărei evaluări a moştenirii mele”. Și nici până în ziua de astăzi nu se știe cu exactitate averea familiei, doar că are afaceri în toată lumea. Cert este că fii lui Amschel au devenit nobili în Austria și în Marea Britanie, fără să fi avut legături cu familiile regale din aceste state.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău