Cum poți face bani în timp ce dormi? Idei care îți pot aduce un venit pasiv

02 Iul. 2021, 18:03
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
02 Iul. 2021, 18:03 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Este deja cunoscut faptul că pentru a obține mai mulți bani ai nevoie și de un venit pasiv, în special în Republica Moldova, unde salariile nu sunt atât de mari, iar unele familii au nevoie să lucrez chiar și la două locuri de muncă. Iată câteva idei pentru a-ți crea un venit pasiv.

Investește pe bursă

Investiția este o formă încercată și adevărată de venit pasiv. Investiția în acțiuni individuale necesită timp și cercetare. Astfel că, este mai bine să investiți în fonduri mutuale sau ETF-uri pentru un venit pasiv ușor.

Deși există încă unele cercetări inițiale, piața de valori este tot timpul prezentă la datorie. După ce ai investit, trebuie să ai răbdare. Cu cât câștigi mai multă dobândă pentru investițiile tale, cu atât dobânda fi mai mare. Acesta este motivul pentru care este atât de important să investiți devreme și consecvent.

Venit din marketing afiliat

Marketing-ul afiliat este procesul prin care un afiliat câștigă un comision pentru comercializarea produselor unei compani.

Afiliatul este un retailer care câștigă un comision pentru fiecare produs pe care îl vinde, ca și comercianții offline cum sunt agenți de vânzări ce merg din ușă în ușă sau persoanele care lucreaza într-un call centre.

Marketing-ul Afiliat nu se rezumă doar la promovarea și vânzarea de produse create de alții, poți de asemenea sa promovezi chiar produsul tău.

Pentru a se ocupa de marketing afiliat oamnii își creează un blog sau când produsele pe rețelele de socializare.

Odată cu crearea unui blog, va trebui să îl perfecționezi cu conținut și să te asiguri că știi să creezi conținut SEO astfel încât oamenii să găsească blogul. Nu este rău să ai o prezență pe rețelele sociale pentru a-i aduce pe oameni și pe blogul tău.

Oferă în chirie o cameră sau un apartament

În cazul în care ai o cameră sau un apartament liber îl poți oferi cu chirie. Poți oferi cu chirie pentru câteva zile sau pentru o perioadă mai îndelungată.

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău