Echipa de fotbal feminin ”Pudra”, dotată cu uniforme de către Moldindconbank

20 Nov. 2023, 16:10
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
20 Nov. 2023, 16:10 // Slider //  MD Bani

Moldindconbank și partenerul său, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, au oferit uniforme noi echipei de fotbal feminin ”Pudra” din Chișinău. Evenimentul de donație a avut loc sâmbătă, 18 noiembrie și face parte din programul de susținere a tinerelor fotbaliste, asumat de către bancă.

Tatiana Marcu, directorul PR al Moldindconbank:

Moldindconbank este un susținător aprig al sportului și al cauzelor sociale. În luna august curent, împreună cu partenerul său, A.S.I.C.S., banca a organizat un miniturneu de fotbal cu participarea a patru echipe, care au jucat în scop caritabil, ajutând tinerele fotbaliste să-și continue drumul spre performanță. În rezultat, am donat împreună cu partenerul nostru 200 000 lei pentru echipa, numită Pudra, în cinstea cardului premium de la Moldindconbank. Dorim succes echipei și sperăm că echipamentul oferit o să atragă norocul de partea fetelor, aducându-le trofee la diverse campionate”.

Alexandru Gîscă, președintele Consiliului A.S.I.C.S.:

Vreau să mulțumesc partenerilor de la Moldindconbank. Atunci când am propus să susținem împreună o echipă de fete, au dat curs imediat invitației, ceea ce confirmă că este o instituție cu responsabilitate socială ridicată și deja împreună urmărim evoluția echipei ”Pudra”. Cred că deja la următorul meci fetele vor juca în uniforma nouă, ceea ce reprezintă un factor de motivare suplimentar pentru ele. Avem așteptări ambițioase, vrem să vedem dezvoltarea mai rapidă a fotbalului feminin și să ne bucurăm de succesele fetelor din această echipă”.

Junioarele vor lupta în noile uniforme pentru titlul de campioane ai Republicii Moldova la fotbal feminin, Liga Națională, ediția 2023/24, startul căreia a fost dat în septembrie curent. Fetele recunosc că acum pregătirile pentru meciuri vor decurge mai plăcut.

Dana Chicu, antrenoarea echipei ”Pudra”

Până acum, de câte ori ne-am adresat la diferiți sponsori, nu am avut un răspuns pozitiv. Primii ne-au răspuns Moldindconbank și A.S.I.C.S.. Altă susținere din exterior nu avem. Aceasta înseamnă că, totuși, există oameni care sunt dispuși să ajute și pentru acest fapt vă suntem foarte recunoscători. În așa mod, fetele sunt motivate să meargă mai departe și să obțină noi rezultate. Vă mulțumesc din numele întregii echipe!

Următorul meci echipa ”Pudra” îl va juca miercuri, 22 noiembrie. Ținem pumnii pentru fotbaliste și le urăm mult succes.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău