(FOTO) Viața amoroasă a lui Bill Gates. De la Ann Winblad la Melinda Gates

22 Mai 2021, 06:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Mai 2021, 06:00 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Timp de aproape trei decenii, Bill și Melinda Gates au fost unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume până în momentul în care cei doi au divorțat. Dar, pe lângă fosta sa soție, Melinda, Bill Gates a mai avut câteva partenere.

Înainte ca Gates să o cunoască pe Melinda în 1987, cofondatorul Microsoft a avut cel puțin alte două romantisme majore, ambele lăsând o impresie durabilă asupra vieții sale.

Iată ce se știe despre cele două foste iubite ale lui Gates, Ann Winblad și Jill Bennett, precum și detalii despre curtarea sa cu viitoarea sa soție.

Jill Bennett

Bennett, care a fost descrisă drept „prima sa iubită serioasă”, l-a întâlnit pe Gates la o petrecere în 1983 în cartierul Madison Park din Seattle, unde perechea s-a legat de tenis, computere și prieteni comuni.

Născuți la o zi distanță la același spital, tinerii de atunci de 27 de ani s-au minunat de cât de multe au în comun, a raportat Seattle Times.

„Chiar semănăm puțin la fel”, a spus Bennett ziarului.

Dar după ce s-au întâlnit timp de câțiva ani, Jill Bennett s-a săturat în cele din urmă de stilul de viață al lui Gates.

Ea a descris cum Gates a scos chiar radioul din mașina lui, pentru a nu-l distrage de la brainstorming-ul despre afacerea sa.

„El a fost întotdeauna multitasking. Atenția lui nu a fost 100% la ea. Se gândea întotdeauna la toate celelalte lucruri legate de computer ”, a spus Wallace, care l-a intervievat pe Bennett despre Gates.

Dar fostul cuplu a rămas aproape ca prieteni, Bennett chiar creând seria de lectură Mary Gates în 2003 pentru a o onora pe mama lui Bill, care a murit de cancer, a raportat Seattle Times.

Bennett a fost, de asemenea, diagnosticat cu cancer de sân, lucrând ani de zile pentru a găsi un remediu înainte de a ceda în cele din urmă bolii în 2004, a raportat ziarul.

Bill i-a adus un omagiu fostei sale iubite, numind-o curajoasă în lupta cu boala.

„Era o ființă umană remarcabilă – înzestrată, dedicată și plină de viață”, a spus el. „Și-a luptat cancerul la fel de curajos ca oricine am cunoscut vreodată. Nu a cedat niciodată – de fapt a găsit puterea de a atrage atenția asupra problemei și de a inspira oamenii să lucreze spre o vindecare ”.

Ann Winblad

Winblad a fost o altă fostă iubită care a rămas ani de zile în viața lui Bill chiar și după ce a mers pe culoar cu Melinda.

Perechea a început să se întâlnească în 1984, după ce s-a întâlnit la o conferință de computer, a raportat Time în 1997.

Ceea ce a urmat a fost o serie de „întâlniri virtuale”, unde vor urmări aceleași filme în același timp și apoi vor discuta, a relatat revista.

Dar cuplul a renunțat până în 1987, când Winblad, care este cu cinci ani mai mare decât Gates, ar fi fost mai pregătit să se stabilească.

Totuși, au continuat să facă o călătorie anuală la casa lui Bill’s Outer Banks.

„Ne împărtășim gândurile despre lume și despre noi înșine”, a declarat pentru revistă Winblad, expert în software și capital de risc din Seattle, Washington.

Evadările nu s-au oprit când s-a căsătorit cu Melinda, care ar fi dat soțului ei binecuvântarea pentru a le continua.

„Putem juca putt-putt în timp ce discutăm despre biotehnologie”, a declarat magnatul Microsoft revistei despre călătorii.

Winblad s-a căsătorit de atunci cu Alex Kline, 63 de ani, investigator privat cu doi copii adulți dintr-o căsătorie anterioară, a declarat o sursă pentru The Post. S-au căsătorit acum aproximativ șase ani.

Melinda French Gates

Când cofondatorul Microsoft și-a întâlnit viitoarea soție la o expoziție comercială din New York în 1987, nu era tocmai dragoste la prima vedere.

„Când ne-am întâlnit prima dată, ea avea alți iubiți, iar eu am avut Microsoft”, a spus Bill într-o docuserie Netflix din 2019 „Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates”.

A lucrat pe scurt pentru companie în departamentul său de marketing înainte de a fi numită în funcția de director general al produselor informatice la începutul anilor ’90.

Dar undeva de-a lungul liniei, au descoperit că aveau o legătură romantică.

„Cred că [Bill] dorea pe cineva care avea multă curiozitate intelectuală. Aveau multe în comun despre care puteau vorbi ”, a declarat Wallace, biograful lui Bill, pentru The Post.

Se pare că Bill s-a consultat ​​chiar și cu fosta sa, Winblad, înainte de a-i propune căsătorie Melindei.

Bill și Melinda au făcut legătura în ziua de Anul Nou din 1994, în Hawaii.

Cei doi și-au întâmpinat primul copil, fiica Jennifer, în 1996, urmat de fiul lor, Rory, în 1999 și fiica Phoebe în 2002.

Perechea și-a anunțat despărțirea pe 3 mai, după 27 de ani de căsătorie, spunând că „nu mai cred că putem crește împreună ca cuplu în următoarea fază a vieții noastre”.

Anunțul de divorț a fost urmat de Gates care a confirmat că a avut o aventură în timpul căsătoriei lor cu un angajat Microsoft anonim, deși a spus că relația a fost în 2000 și s-a încheiat „pe cale amiabilă”.

Realitatea Live

22 Sept. 2021, 14:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Sept. 2021, 14:35 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Într-o parcare din capitala thailandeză Bangkok, lăstari verzi răsar din acoperișurile taxiurilor colorate.

Restricțiile dure din Covid-19 din Thailanda au lăsat liniștite străzile agitate ale orașului, iar șoferii de taxi au rămas fără ocupație.

Din această cauză, mulți șoferi au părăsit orașul pentru a merge în satele lor de origine, lăsând în urmă așa-numitele cimitire de taxiuri.

Acum, o companie a decis să folosească acoperișurile vehiculelor inactive ca mici parcele de legume, pe care speră să le poată ajuta să hrănească șoferii care nu lucrează și alți angajați.

Muncitorii de la Cooperativa de taxi Ratchaphruek au construit grădinile în miniatură întinzând căptușelile negre de coșuri pe rame de bambus și acoperindu-le cu sol. Apoi au plantat o varietate de culturi, inclusiv ardei iute, castraveți și dovlecei.

Se speră că, după ajutarea șoferilor, orice mâncare rămasă poate fi vândută pe piețele locale.
Comerțul cu taxiuri din Bangkok se bazează în mod normal pe turism, dar restricțiile stricte la intrarea în țară au adus țara în impas.

“Aceasta este ultima noastră opțiune”, a declarat Thapakorn Assawalertkun, unul dintre proprietarii companiei, pentru agenția de știri AFP, adăugând că multe dintre vehicule mai aveau încă împrumuturi mari.

“Cultivarea legumelor deasupra acoperișurilor nu va deteriora taxiurile, deoarece cele mai multe dintre ele au fost deja deteriorate la reparații. Motoarele sunt rupte, anvelopele sunt decolate. Nu se poate face nimic”, a spus el.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală