Începe să te pregătești pentru sezonul estival. 6 canale Youtube pentru cei ce fac sport de acasă

27 Apr. 2021, 08:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Apr. 2021, 08:00 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Dacă vrei să faci sport, însă din cauza virusului Covid-19 nu poți frecventa o sală de sport, o alternativă ar fi să faci sport la domiciliu. Și aici îți vin în ajutor mai multe canale de youtube de unde te poți inspira. Iată câteva dintre ele.

  1. Jeff Nippard

Jeff Nippard este specializat în bodybuilding. Aici vei găsi o serie de sfaturi bazate pe cercetări științifice. De asemenea, Jeff Nippard oferă sfaturi în domeniul nutriției, antrenamentelor și al fitnesului.

  1. Steve Cook

Steve Cook este specializat în bodybuilding și are o experiență de 10 ani  în domeniu. Pe acest canal veți găsi planuri de antrenamente și alimentație. Conținutul este cu scop educativ și motivațional. De asemenea, are și o rubrică în care Steve oferă sfaturi despre cum să te îmbraci în dependență de forma ta fizică.

  1. Simeon Panda

Canalul lui Simeon Panda conține o serie de video-uri motivaționale, de asemenea vei găsi și video-uri cu tehnici de execuție a exercițiilor, alimentație corectă și sfaturi despre cum să îți lucrezi anumite părți ale corpului. Este fotomodel și afacerist și jurizează deseori concursuri de bodybuilding. Tot aici vei învăța cum să îți crești masa musculară, cum să îți mărești forța sau să îți tonifiezi anumite zone ale corpului. Antrenamentele sale sunt filmate la sală, pentru ca transmiterea informației către public să fie cât mai reală.

  1. Zuzka Light

Zuzka Light oferă sfaturi pentru o alimentație sănătoasă și exerciții corecte de fitness. Aceasta abordează și teme specifice femeilor, precum pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale sau întărirea anumitor grupe de mușchi. Poți alege între exercițiile de forță bazate pe propria greutate și cele cu diverse echipamente și accesorii, precum banda elastică. Zuzka oferă pe canalul ei nu numai sfaturi de fitness. Clipurile video sunt filmate atât în aer liber, cât și la sală.

  1. Jessica Valant Pilates

Jessica este specializată în fizioterapie de peste 20 de ani. Canalul său are o serie de video-uri în care prezintă o serie de exerciții cu scop medical pentru anumite părți ale corpului. Exercițiile sale de pilates se adresează atât începătorilor.

  1. MadFit

Canalul MadFit este potrivit pentru cei care au nevoie de antrenamente mai energice și iubesc muzica. Aici veți găsi o serie de vide-ouri de tip full body, stentch, yoga cât și seturi de exerciții pentru anumite părți ale corpului.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală