Joburi de viitor: (46) Real-Virtual Transfer Shop Manager

16 Feb. 2021, 15:53
 // Categoria: Carieră // Autor:  Realitatea.md
16 Feb. 2021, 15:53 // Carieră //  Realitatea.md

Pe măsură ce oamenii petrec tot mai mult timp în realitatea virtuală și augmentată, ei vor dori versiuni virtuale ale obiectelor, îmbrăcămintei și mobilierului pe care îl posedă în viața fizică („reală”).De asemenea, ei vor dori să poată lua acasă versiuni fizice ale lucrurilor pe care le-au întâlnit în lumea virtuală sau augmentată.

Real-Virtual Transfer Shop Manager: Responsabilități/ Atribuții

Managerul magazinului de transferuri Real-Virtual va face acest lucru posibil, utilizând imprimarea 3D și alte metode avansate de fabricație pentru a crea versiuni fizice ale obiectelor virtuale, și instrumente de scanare / proiectare pentru a crea virtual versiuni ale celor fizice.
Magazinul Real-Virtual Transfer va avea opțiuni de autoservire pentru persoanele care doresc un serviciu direct și transferul simplu al unui obiect.
Managerul magazinului de transferuri Real-Virtual se va confrunta cu solicitări de servicii mai complicate.

Real-Virtual Transfer Shop Manager: Abilități

Managerul magazinului de transferuri Real-Virtual au o atenție bună la detalii și excelente abilități de proiectare digitală. Vor putea folosi Imprimante 3D și mașini de fabricat. Ei vor avea abilități interumane bine dezvoltate, pentru a asculta cu atenție nevoile clienților și capacitățile de rezolvare a problemelor.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 09:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 09:50 // Actual //  Lupu Eduard

În prima lună a anului 2023 prin intermediul Programului Prima Casă a fost acordat doar un singur credit, potrivit datelor Ministerului Finanțelor.

De la lansarea Programului de stat „Prima Casă” până în prezent au fost înregistrate 8553 de cereri. Dintre acestea au fost acceptate 8102 de cereri, astfel prin intermediul Programului au fost procurate 8102 locuințe.

Suma totală a creditelor acordate de către bănci este de 4,43 miliarde de lei, iar valoarea totală a garanțiilor active constituie 2,1 miliarde de lei.

Din 8102 beneficiari 5561 sunt familii, iar 2541 sunt tineri necăsătoriți. Vârsta medie a solicitanților este de 31,5 ani.

Suprafața medie a locuințelor procurate prin intermediul Programului este de 60,91 m.p., iar valoarea acestora 640,51 mii de lei. Din numărul total al locuințelor procurate, 7557 sunt amplasate în zonele urbane, iar 545 – în zonele rurale. 7338 locuințe procurate sunt apartamente, iar 764 – case de locuit individuale.

Programul Prima Casă a fost lansat cu m are  fast de fostul lider fugar Vlad Plahotniuc în anul 2018.

„Prin aceste facilități, vrem să-i încurajăm să rămână în sistemul bugetar. Totodată, extensia programului “Prima Casă” va constitui un motiv suplimentar pentru tinerii, care doresc să se angajeze în instituțiile statului”, susținea Plahotniuc.

În data de 25 ianurie 2023, Guvernul a aprobat compensarea majorării ratei dobânzii de până la 4 puncte procentuale din suma majorării. În acest scop, în bugetul de stat pentru anul 2023 au fost prevăzuți 75 de milioane de lei.

Pentru a atenua impactul crizei economice asupra beneficiarilor Programului „Prima casă”, marja maximă aplicată de creditori a fost plafonată la 3%. Anul trecut, Guvernul a alocat resurse suplimentare pentru compensarea a 50% din creșterea dobânzii pentru perioada iulie – decembrie.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău