Locuri vacante cu salarii de peste 20 de mii de lei în Moldova. Care sunt cerințele pentru ocuparea funcțiilor

17 Mart. 2021, 14:34
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Irina Luca
17 Mart. 2021, 14:34 // Oameni şi Idei //  Irina Luca

Companiile din Moldova sunt în căutarea salariaților pe care să-i plătească chiar și cu salarii de 27 de mii de lei lunar.

Asta arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, care a publicat un top în acest sens. 

Potrivit instituției, cel mai plătit job vacant este pentru funcția de director de producție. Go&Create SRL, cu sediul în Chișinău, este gata să ofere un salariu de 27 de mii de lei lunar. Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.

Totodată, o întreprindere din Drochia, specializată în construcția drumurilor –  Magistrala-Nord SRL – este în căutarea unui contabil și propune pentru acest post o leafă de 20 de mii de lei. Se caută o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ.

18-20 mii lei vor fi oferiți unui controlor calitate din Strășeni care va monitoriza producerea de cabluri și va informa despre calitatea lor. Le fel, 19 mii lei îi poate avea un tehnician care se va ocupa de reglarea utilajelor pentru producere și menținerea lor. Se acceptă persoane responsabile și cu experiență.

19 mii lei se oferă pentru un inginer responsabil de șantierul în lucru care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. La fel, compania este în căutare de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri (inginer, geogez, topograf, mașinist, etc), inclusiv și persoane cu funcții de conducere (diriginte de șantier, șef de șantier, șef de parcare). Locurile de muncă sunt în raionul Comrat și Telenești. Compania oferă transport, mîncare, cazare la necesitate și salariu motivant (10-19 mii lei).

ÎS Moldaeroservice din orașul Chișinău este în căutare de contabil-șef, care va organiza activitățile de evidență contabilă a companiei. Acest loc de muncă este pentru o persoană cu experiență și se oferă 18 mii lei.

Compania Danube Oil Company SRL oferă cîte 18 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Salarii de 15-17 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: manager proiecte în construcție, tehnolog în alimentația publică, inginer în construcții, manager achiziții, medici, contabili, etc.

 

Realitatea Live

29 Iul. 2021, 10:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Realitatea.md
29 Iul. 2021, 10:49 // Actual //  Realitatea.md

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) a format formațiunea parlamentară și-a desemnat organele de conducere a acesteia. Anunțul a fost făcut astăzi de către deputatul PSRM, Vasile Bolea.

Astfel, Bolea a anunțat că, președinte al Fracțiunii BECS a fost aleasă deputata socialistă, Zinaida Greceanîi, iar vicepreședinți socialistul Corneliu Furculiță și comunistul Constantin Starîș.

Secretar al Formațiunii BECS a fost ales deputatul PSRM, Vasile Bolea.

Precizăm că, BECS a anunțat că se poziționează în opoziție în cadrul Parlamentului de Legislatura de XI.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală