Orașul din Spania care le oferă bani oamenilor pentru a se muta acolo. Care sunt condițiile

05 Apr. 2023, 06:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Apr. 2023, 06:50 // Actual //  Lupu Eduard

Autoritățile unui oraș din Spania au anunțat că vor da mii de euro oamenilor pentru a se muta acolo, dar cu anumite condiții. Acest oraș este vizitat de turiști din toată lumea.

În încercarea de a stimula economia locală și de a atrage turiștii, orașul spaniol Ponga, din Asturias, oferă cuplurilor aproximativ 3000 de euro pentru a se muta acolo, precum și încă 2966 de euro pentru fiecare copil înregistrat în oraș. Singura condiție este ca ei să stea aici cinci ani.

O altă țară a pregătit 500.000 de bilete de avion gratuite pentru vacanță. Românii vor putea să petrecea câteva zile în orașul Hong Kong din China. Inițiativa se numește „Hello Hong Kong”, iar scopul ei este de a promova turismul.

Turiștii care vor să viziteze pe gratis Hong Kong trebuie să intre pe pagina World of Winners. Biletele de avion gratuite au fost distribuite de la 1 martie 2023 pentru cetățenii din Asia de Sud-Est, de la 1 aprilie 2023 pentru cetățenii din China continentală și de la 1 mai 2023 pentru cetățenii din Europa.

Consiliul Mondial al Călătoriilor și Turismului (WTTC) a anunțat că turismul din China începe să își revină, chiar dacă s-a confruntat cu mari pierderi în pandemie. Trei orașe din China – Beijing, Shanghai și Guangzhou – au ajuns în top 10 pentru 2022. Sanya, o destinație balneară de pe insula însorită Hainan din sudul Chinei, și Macao au fost menționate ca fiind locuri de urmărit în viitor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Orașul beneficiază de aproximativ 2.000 de ore de soare în fiecare an, față de cele 1.387 de ore de soare pe care le regăsiți în zone precum Marea Britanie. Autoritățile din orașul Ponga sunt gata să primească cât mai mulți britanici.

Ponga se află în nord-vestul Spaniei și este cunoscut pentru munții săi frumoși, siturile religioase și arhitectura medievală unică. Este foarte aproape Ponga și orașul Gijon, care are și plajă, un port, plus mai multe atracții, cum ar fi magazine și o sală de concerte.

Ponga se află în apropierea unui parc natural, unde vin turiștii din toată lumea, potrivit știridiaspora.

Realitatea Live

24 Mai 2024, 13:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Mai 2024, 13:53 // Actual //  Lupu Eduard

Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a câștigat controlul asupra conducerii Moldovei și încearcă acum să tragă Republica Moldova într-un război cu Rusia și Belarus, a declarat directorul FSB, Alexander Bortnikov. „Autoritățile moldovenești și-au pierdut de fapt independența politică. Mai mult, astăzi Chișinăul se confruntă cu problema renunțării la identitate națională și statalitate în general. Alianța trage, literalmente, Moldova într-o confruntare militară cu Rusia și Belarus”, a declarat Bortnikov la o ședință a Consiliului Organismelor de Securitate și Serviciilor Speciale din Țările CSI la Bishkek (citat de TASS).

Potrivit acestuia, Statele Unite, Marea Britanie și aliații lor din NATO „folosesc deja întregul arsenal de război hibrid” în CSI, așa că situația din regiune rămâne tensionată. „Se creează condiții pentru crize interne și „revoluții de culoare” în CSI. În acest scop, sunt utilizați agenți de influență, partide și mișcări de opoziție controlate, organizații non-profit și mass-media pseudo-independentă”, a menționat Bortnikov. În plus, șeful FSB a subliniat intensitatea crescută a operațiunilor cibernetice ale NATO împotriva sistemelor guvernamentale, energiei, sectorului bancar și transporturilor din țările CSI. Potrivit acestuia, în aceste scopuri, serviciile de informații occidentale folosesc pe scară largă infrastructura corporațiilor IT transnaționale.

Declarația lui Bortnikov a venit la câteva zile după ce Moldova a devenit prima din lume care a semnat un acord de parteneriat pentru securitate și apărare cu Uniunea Europeană.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău