Pregătește CV-ul, Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie caută un asistent consular. Condițiile de participate

15 Iun. 2021, 14:26
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
15 Iun. 2021, 14:26 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord este în căutare de un asistent consular. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Ambasadei.

„Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord anunță demararea procedurii de selecție pentru ocuparea unui post de asistent consular, angajat pe plan local, în vederea completării schemei de personal a Secției Consulare a Ambasadei.”

Potrivit Ambasadei, activitatea asistentului consular se va desfășura în baza unui contract de prestări servicii. Asistentul consular va fi remunerat la nivelul salariului minim pe economie din Marea Britanie, pentru o perioadă determinată.

Iată care sunt conțiile de participare la postul de asistent consular:

  • sunt cetățeni moldoveni cu rezidență legală pe teritoriul Marii Britanii și au capacitate deplină de exercițiu;
  • cunosc foarte bine limbile română și engleză;
  • cunoștințe și abilități de utilizare a echipamentelor şi programelor IT (Word, Excel, Outlook, etc.);dispun de abilități de comunicare și lucru cu publicul, precum si lucru în echipă.

Persoanele interesate vor un transmite un dosar de participare la adresa: embassy.london@mfa.gov.md, până la termenul limită de 21.06.2021. Dosarul va cuprinde următoarele acte:

  • CV detaliat, cu fotografie de dată recentă;
  • Copie scanată/fotografie a buletinului de identitate sau pașaportului moldovenesc;
  • Declarație pe propria răspundere privind lipsa antecedentelor penale.

 

Persoanele care vor fi selectate în urma probei de dosare vor trebui să prezinte documentele susmenționate și în original la interviul organizat la sediul Ambasadei.

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 09:20
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 09:20 // Actual //  Lupu Eduard

China a anunţat lansarea unei campanii online împotriva aplicaţiilor de video şi a reţelelor sociale care răspândesc conţinut „periculos” pentru copii.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat începerea unui program de două luni, intitulat „Clar şi luminos”, care ar trebui să „consolideze în mod eficient protecţia minorilor pe internet şi să creeze un mediu digital mai sănătos şi mai sigur”, informează Agerpres.

Programul va include „remedierea problemelor majore” legate de platformele de scurte video-uri şi live-uri, reţelele sociale, site-urile de vânzări online, cataloagele de aplicaţii, dispozitivele conectate pentru copii şi controlul online pentru minori, a precizat autoritatea de reglementare.

Printre obiectele vizate: produse de comerţ electronic care sunt evocatoare sexual sau considerate a fi “soft porn”, precum şi informaţii care i-ar determina pe copii să întreţină „prietenii periculoase” sau care “ar transmite valori periculoase (…) prin jargon online şi cuvinte cheie create cu rea intenţie”.

Campania va aborda, de asemenea, difuzarea video-urilor considerate a glorifica hărţuirea la şcoală, precum şi conţinutul „violent sau sângeros” din desenele animate sau cântecele pentru copii sau utilizarea „copiilor vedetă pe internet” pentru a genera bani.

Partidul Comunist Chinez are un control ferm asupra internetului în țară, cenzurând conţinutul considerat vulgar, ostentativ sau subversiv din punct de vedere politic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău