Topul copiilor care s-au îmbogățit din munca lor. Cum au reșit să obțină averi de milioane

02 Iun. 2021, 05:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
02 Iun. 2021, 05:10 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Trăim în perioada în care Internetul a schimbat multe dintre obiceiurile oamenilor. În aceste perioade există o mulțime de platforme care îți pot aduce bani, iar copii nu ezită să profite de ele pentru a face milioane. Acești copii au reușit să se îmbogățească din munca lor.

La doar câțiva ani acești copii au reușit să devină vedete și să câștige chiar mai mult de cât părinții lor.

Topul copiilor care s-au îmbogățit din munca lor

1. Ryan Kaji

La vârsta de doar 9 ani, Ryan Kaji e deja milionar. Copilul obține banii din canalul lui de Youtube, numit Ryan’s World, unde distribuie clipuri în care apare alături de părinții lui și de surorile sale gemene.

În 2020, Forbes l-a desemnat cel mai bine plătit creator de conținut de pe YouTube.

2. Matthew David Morris

Cunoscut sub numele de MattyBRaps sau MattyB, copilul areușit să adune o avere din conținutul clipurilor pe care le încarcă pe YouTube. Acesta înregistrează remixuri ale unor piese originale. Primul clip la publicat când avea doar 7 ani, adică în 2010. În doar 4 ani, canalul său a atras un miliard de vizualizări.

Averea sa este estimată la 3 milioane de dolari.

3. Johnson Moziah Bridges

Moziah Bridges și-a creat propria companie, numită Mo’s Bows, la vârsta de 9 ani.  Averea copilului provine din vânzarea de papioane, cravate și alte accesorii.

În doar 6 ani, compania a vândut produse în valoare de peste 6 sute de mii de dolari.

O mențiune separată în acest top merge și la cel mai cunoscut vlogger, creator de conținut sau cum vrei tu să-i zici: Selly. Deși a depășit vârsta majoratului de ceva vreme, Andrei Șelaru a ajuns cunoscut pe YouTube. Clipurile sale au adunat peste 700 de miliarde de vizualizări și peste 3 milioane de abonați, motiv pentru care e cel mai cunoscut influencer de la ora actuală, scrie Playtech.

Deși averea sa nu este făcută publică la sigur este impunătoare.

Realitatea Live

03 Iun. 2023, 09:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Iun. 2023, 09:09 // Actual //  Lupu Eduard

Pământul arabil din Olanda este din ce în ce mai inaccesibil. Olandezii nu își vând terenurile agricole, iar puținele oferte de pe piață sunt la prețuri foarte mari, care continuă să crească.

Conform analizei efectuate pentru primele 3 luni din acest an, valoarea terenului agricol din Olanda a crescut cu 5,8% față de anul trecut, ajungând la un preț mediu de 79.400 de euro/ha. În schimb, prețurile pentru pajiști au scăzut cu 0,6% comparativ cu ultimele luni din 2022.

În Olanda, puținele terenuri care sunt scoase la vânzare sunt cotate la prețuri foarte mari. De la începutul anului, tarifele la terenurile agricole continuă să crească, puțini proprietari fiind dispuși să le înstrăineze.

Oficiul Cadastral Olandez din Apeldoorn și Departamentul de Cercetare Economică de la Universitatea Wageningen (WEcR) au calculat că prețul mediu pentru un teren agricol, în primul trimestru al anului 2023, se situează la 79.400 de euro/ha, cu 3% mai mult decât în ultima parte a anului 2022. Față de întreg anul 2022, când prețul mediu a fost de 73.400 euro/ha, valoarea terenurilor a crescut cu 5,8%.

În schimb, pășunile se vând puțin mai ieftin decât terenurile arabile. În intervalul ianuarie-martie 2023, pășunile s-au vândut cu un preț mediu de 68.800 euro/ha, cu 0,6% mai puțin decât în ultima parte a anului 2022.

A fost înregistrată, însă, o primă medie de preț de 3,9% până la 77.500 euro/ha pentru terenurile arabile unde se cultivă porumbul de siloz. În același timp, prețul terenurilor construite a crescut cu o medie de 3,7%, până la 92.200 euro/ha.

Olandezii nu își vând terenurile agricole

Cu toate că condițiile de piață sunt foarte profitabile acum, tot mai puțini proprietari de terenuri agricole sunt dispuși să vândă.

Experții olandezi din piața funciară au evaluat suprafața agricolă comercializată, în perioada ianuarie-martie 2023, la un total de 6.300 ha, adică cu 4.755 ha mai puțin decât în ultimele 3 luni din din 2022 și cu 1.554 ha mai puțin decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru comparație, potrivit anunțurilor de mică publicitate, în Republica Moldova un hectar de teren agricol ajunge să coste până la 100 de mii de lei în nordul țării, 50 de mii de lei în centrul țării și 20 de mii de lei în sud.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău