3 obiceiuri zilnice care îl fac pe Jeff Bezos mai productiv decât tine. Iată de ce este atât de bogat

02 Iun. 2021, 05:40
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
02 Iun. 2021, 05:40 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Pentru a avea succes, orice antreprenor își alocă o perioadă de timp pentru afaceri și pentru viața personală, pentru a experimenta și pentru a avea un impact. Lideri performanți precum Jeff Bezos, Oprah, Sara Blakely, Mark Cuban pun accentul pe dezvoltarea personală, optimizându-și obiceiurile zilnice.

Jeff Bezos este un lider performant, el înțelege că mintea este calea către alegerile pe care le facem și acțiunile întreprinse cu privire la obiectivele noastre.

Iată 3 obiceiuri ale miliardarului Jeff Bezos care îl fac mai productiv și mai bogat decât tine:

1. Jeff Bezos își alocă în fiecare zi timp pentru el

Majoritatea oamenilor încearcă să facă în fiecare zi lucruri pentru ceilalți (pentru familie, prieteni, cunoscuți sau pentru cei ce îi conduc) decât pentru ei înșiși. Poate face lucruri pentru familie, prieteni sau pentru cei pe care îi conduc. Faptul că oamenii dedică mai mult timp celor din jur îi fac să se simtă mai nemulțumiți și triști.

Jeff Bezos înțelege acest lucru mai bine decât majoritatea. Pentru a avea o viață fericită și a construi o afacere înfloritoare, Jeff Bezos își alocă mai mult timp pentru el și stabilește anumite limite.

Miliardarul își creează un program care îi permite să facă lucruri care îi aduc bucurie. În fiecare zi face un lucru distractiv și interesant, special pentru el. Viața lui este mai mult decât modul hustle 24/7.

2. Jeff Bezos petrece timp de calitate concentrat pe obiective orientate spre scopuri

Obiectivele stabilite sunt modul în care veți ști unde mergeți și cum veți ajunge.

Jeff Bezos este productiv pentru că își planifică zilele în mod intenționat. Fiecare zi are obiective și valori clare pentru succes. Când te trezești cu obiective clare aliniate cu valorile, te pui pe calea creșterii exponențiale.

3. Jeff Bezos folosește o abordare echilibrată în programul său

Jeff Bezos este cel care știe cum să mențină echilibrul între afaceri și viață personală.

Dacă tot ce faci este să muncești din greu fără să iei momente pentru a te bucura de progres și a-ți sărbători realizările, în curând vei ajunge să nu-ți placă ceea ce construiești. Dorința ta de a crește afacerea se va transforma în frustrare, deoarece vei avea senzația că lucrezi mereu.

Jeff Bezos este mult mai productiv deoarece își dedică timp pentru el în fiecare zi și sărbătorește succesele.

Adevăratul motiv pentru care Jeff Bezos mai productiv decât tine este angajamentul său de a duce o viață optimizată. Are obiective mari, dar le urmărește cu o abordare echilibrată, ceea ce l-a ajutat să dezvolte atât de mult afacerea sa.

Realitatea Live

27 Mart. 2023, 12:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Mart. 2023, 12:35 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Președintele Consiliului UE, Charles Michel, vine marți la Chișinău. Informația despre vizită a fost făcută de autoritățile europene, scrie Realitatea.md.

Instituțiile de la Chișinău nu au informat încă despre întrevederi. Conform Consiliului, urmează discuții cu Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Grosu.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Vizita începe la ora 11:40, cu o întâlnire cu șefa statului. Va urma o conferință de presă la 12:50, discuții comune cu președinta și premierul, întrevederea cu șeful Legislativului și altă discuție cu premierul.

Ultima întrevedere este programată pentru ora 15:30. Care vor fi subiectele dialogului deocamdată nu se cunoaște. Conform Consiliului UE, luni, cu o zi înainte de vizita la Chișinău, Michel se va întâlni cu președintele și premierul României.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău