(VIDEO) Cristian Tatarov, RSD, distribuitor Bitdefender: Ne-am propus să aducem soluții IT performante și de încredere

30 Nov. 2022, 14:21
 // Categoria: Interviu // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Nov. 2022, 14:21 // Interviu //  Dumitrita Culiuc

Reliable Solutions Distributor (RSD) este o companie cu capital românesc care operează în Republica Moldova de mai bine de zece ani ce oferă soluții IT performante și de încredere. În cadrul unui interviu, am discutat cu Cristian Tatarov, Senior Sales Manager la RSD despre specificul companiei și soluțiile oferite.

„Piața din Republica Moldova este saturată de produsele IT rusești. De aceea, cu experiența și capacitățile pe care le avem aici la RDS cât și la compania mamă din România Romsym Data al cărei fondator este Răzvan Balev, ne-am propus să aducem soluții performante și de încredere pentru clienții noștri. Și una dintre ele este chiar Bitdefender, pe care o putem numi cartea noastră de vizită, este o soluție de antivirus, de protecție a datelor pe care noi o distribuim în Republica Moldova.” a declarat Cristian Tatarov.

RSD oferă atât produse precum software și hardware, dar în mare parte se axează pe oferirea unui spectru larg de servicii către sectorul public și privat, companii mari, IMM-uri, etc.

„Oferim servicii de consultanță, de livrare, instalare și configurare a soluțiilor pe care le prestăm. Și de asemenea oferim suport local, astfel ne asigurăm că clienții noștri au acces la o echipă certificată și experimentată în domeniu.”

Potrivit lui Cristian Tatarov, RSD distribuie, în principal, 3 categorii de soluții: protecția și securizarea datelor, prelucrarea și valorificarea datelor și soluții dedicate unor anumite categorii de clienți.

„Una dintre soluțiile pe care o distribuim este Bitdefender, care în ultima perioadă s-a poziționat la un nivel foarte înalt, chiar la nivel mondial, nemaivorbind la nivel național.”

În continuare, vă invităm să vizionați ediția integrală a interviului.

„Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.”

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

29 Nov. 2023, 12:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
29 Nov. 2023, 12:29 // Actual //  Lupu Eduard

Rețeaua europeană a operatorilor de sisteme de transport pentru energie electrică (ENTSO-E) a anunțat o majorare cu 500 MW a limitei de capacitate a comerțului cu energie electrică, ajungând la 1.700 MW, ca rezultat al finalizării procesului de sincronizare a sistemelor energetice și pe baza simulărilor de securitate și stabilitate a sistemului.

Această mutare reprezintă un pas esențial în consolidarea securității energetice regionale și promovarea unei piețe energetice mai integrate și eficiente. Președintele ENTSO-E, Zbyněk Boldiš, a salutat nivelul crescut de cooperare între operatorii de sisteme de transport din Europa Continentală și Ukrenergo, subliniind eforturile continue pentru o rețea electrică rezistentă și integrată.

Sincronizarea de urgență a sistemelor energetice ale Ucrainei și Moldovei cu cel continental a fost finalizată la 16 martie 2022. Ministrul Energiei, Victor Parlicov, a evidențiat importanța acestui eveniment pentru Republica Moldova, subliniind că sincronizarea a contribuit semnificativ la consolidarea independenței energetice a țării.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău