Vrei mai mulți bani? 5 obiceiuri care te pot ajuta să devii milionar până la 25 de ani. Sfaturile lui Samuel Leeds

13 Mai 2021, 18:03
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
13 Mai 2021, 18:03 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Nu ai nevoie de superputeri pentru a deveni milionar. Unii milionari au început de la zero și au reușit. Acesta este și cazul lui Samuel Leeds. Încă din adolescență, Samuel a început să studieze oamenii bogați: comportamentul lor și ceea ce i-a făcut să aibă mai mult succes decât ceilalți. În urma studiului, Samuel a început să-ți schimbe obiceiurile pentru a deveni un milionar, ceea ce i-a reușit. Iată 5 cele mai importante sfaturi pe care le oferă Samuel Leeds.

1. Vezi binele în orice situație

Când se întâmplă lucruri rele, poți să vezi ce e mai bun și să rămâi pozitiv, sau să-l lași să doboare și să te distragă de la obiectivele tale. A fi pozitiv este o alegere și devine un obicei.

Când vine vorba de o situație critică milionarii văd tot ce e mai bun în această situație.

Oamenii bogați devin bogați, deoarece se concentrează mai degrabă pe soluții decât pe probleme. Când vedeți tot ce e mai bun în fiecare situație, obțineți de obicei cele mai bune rezultate.

2. Nu te mai interesa de opiniile altora

Majoritatea oamenilor își petrec întreaga viață reținându-și visele, pentru că le este frică să nu fie judecați de alți oameni.

„Când am început să cumpăr proprietăți imobiliare și am mers cu normă întreagă ca antreprenor imobiliar, erau mulți prieteni ai vechii școli și chiar membri ai familiei care credeau că sunt nebun. Mă întrebau de ce nu aveam un „loc de muncă adecvat” și mă avertizau cu privire la toate riscurile asociate antreprenoriatului. M-am gândit că, odată ce am început să câștig bani, toată lumea va vedea lumina și mă va înveseli. Din păcate, chiar și după ce s-a dovedit a avea succes în afacerea mea, mulți prieteni m-au judecat și au spus că acum sunt prea „capabil de bani”.

3. Iubeste ceea ce faci

Nu există o cale rapidă de a deveni milionar; trebuie să depuneți efort și timp.

„Când am început să activez în domeniul imobiliar, obișnuiam să lucrez peste 100 de ore pe săptămână și, în câteva luni, pierdeam bani. Dacă nu m-aș fi bucurat de muncă, ar fi fost de nesuportat, dar pentru că îmi plăcea ceea ce făceam, nici măcar nu simțeam că lucrez. Aș petrece fiecare oră posibilă vizionând proprietăți, negocind tranzacții și transformând clădiri deteriorate în case frumoase pentru oameni.”

Pentru a câștiga milioane trebuie să fii dependent de afacerea ta și să iubești ceea ce faci. Alege o profesie care te pasionează. Atunci, munca va fi o bucurie obișnuită și nu te vei arde încercând să te îmbogățești.

4. Înlocuiți-vă întotdeauna

Trebuie să găsiți oameni care să gestioneze funcționarea zilnică a afacerii dvs., astfel încât să aveți timp să o scalați în milioane.

Nu veți deveni niciodată milionar fără să aveți o echipă bună în jurul vostru și nu puteți face acest lucru decât învățând obiceiul de a vă înlocui. Aceasta înseamnă sistematizarea a tot ceea ce faceți, apoi instruirea celorlalți pentru a vă face treaba. Puteți duplica acest proces până când compania dvs. câștigă milioane.

5. Practică recunoștința

Obișnuiește-te să fii recunoscător pentru toate lucrurile bune din afacerea ta și din viața ta. Când faceți acest lucru, într-un mod aproape magic, tot mai multe lucruri bune vă vor veni în continuare. A fi recunoscător vă va pune și într-o stare bună de spirit și veți fi mult mai plăcut să fiți în preajmă.

Realitatea Live

27 Sept. 2021, 17:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Sept. 2021, 17:24 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, investește 50 de milioane de dolari într-un un start-up care dezvoltă roboți care cultivă plante într-un mod sustenabil. De asemenea, omul de afaceri deține o suprafață considerabilă de terenuri agricole, ceea ce demonstrează încă o dată interesul lui pentru acest domeniu.

Astfel, Start-up-ul Iron Ox din Silicon Valley a atras o finanțare de 50 milioane dolari de la fondul de investiții Breakthrough Energy, deținut de Bill Gates.

Compania construiește roboți care pot cultiva plante cu ajutorul unui sistem hidroponic. Acest sistem presupune ca rădăcinile plantelor să fie scufundate într-o soluție nutritivă pe bază de apă și nutrienți sau plante într-un mediu poros, care reține soluția nutritivă, permite oxigenarea rădăcinilor și oferă suport de creștere plantelor, scrie WallStreet.

Roboții au senzori care permit măsurarea nitrogenului și aciditatea solului pentru a cultiva plante sănătoase. Prin această tehnologie dezvoltată de start-up se vor pute crește plante precum căpșune, busuioc thailandez, roșii, coriandru și pătrunjel.

Iron Ox are în grijă o fermă în nordul Californiei, iar începând cu acest an start-up-ul a început construcția unei noi ferme în Lockhart, Texas.

Recent, Bill Gates a reușit să strângă un miliard dolari pentru a dezvolta energie verde și regenerabilă pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a poluării.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală