Dispozitivul care poate produce 1.000 de dolari pe lună. Cât costă un Helium Hotspot

07 Feb. 2022, 17:56
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
07 Feb. 2022, 17:56 // Au Bani //  MD Bani

Helium Hotspot este un dispozitiv ce ajută la minarea criptomonedelor. Acesta este rezultatul la care a ajuns o companie din California. Un singur dispozitiv produce 1.000 de dolari în fiecare lună.

Numărul exemplarelor de Helium Hotspot ce pot fi achiziționate la nivel internațional este de 500.000, iar aparatul ușurează viața celor care îl folosesc. Prețul pentru un Helium Hotspot începe de la 400$, iar acoperirea de care dispune este de câțiva zeci de km pătrați, conform Aleph Business.

Ei bine, susții un viitor mai bun al orașului tău, construind o comunitate interconectată și faci posibile multe lucruri care astăzi nu există. Cum ar fi să-ți găsești lucrurile pierdute? Să te conectezi la aparate care îți spun când mâncarea ta expiră? Primeștii token-uri Helium ca recompensă, pentru că susții o rețea și permiți dispozitivelor să se conecteze între ele”, au spus reprezentanții acestui proiect.

Ce alte beneficii aduce Helium Hotspot

  • Efectuarea transferurilor de fișiere într-o manieră rapidă;
  • Controlarea de la distanță a altor materiale wireless;
  • Minarea criptomonedei HNT (valoarea actuală este de 29$).

În momentul de față, HNT-urile sunt minate de peste 3.000 de dispozitive. Mai mult decât atât, prin intermediul canalului său de YouTube, Radu Isciuc vorbește despre profitabilitatea acestor criptomonede. Valorea unei monede HNT este puțin peste 30$ în momentul de față.

În fiecare lună, cu 4 hotspot-uri, ai putea să faci 261 de HNT, aproximativ 3.375 de dolari la prețul de 12,99$. Bineînțeles, dacă prețul ar fi de 20$, așa cum am spus mai devreme. Hai să facem un calcul simplu! Asta ar însemna vreo 5.220$”, declară acesta.

La ora actuală, Helium Hotspot pare să fie cea mai eficientă modalitate prin care criptomonedele pot fi minate.

Realitatea Live

30 Apr. 2024, 11:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Apr. 2024, 11:38 // Actual //  Lupu Eduard

Banca Mondială acordă 106 milioane dolari Republicii Moldova, pentru Proiectul „Conectivitate rurală în Moldova” (MRCP). Banii sunt destinați îmbunătățirii conectivității rutiere, pentru a spori traficul rutier și de a consolida reziliența la schimbările climatice în comunitățile rurale.

MRCP va finanța reabilitarea și modernizarea a aproximativ 95 de kilometri de drumuri locale prioritare, aplicând standarde ridicate de proiectare rezilientă la schimbările climatice. Acest lucru va asigura o conectivitate fiabilă, indiferent de condițiile meteorologice, și va facilita accesul la piețe, școli, instituții medico-sanitare și alte centre sociale și economice. Proiectul va include, de asemenea, măsuri de siguranță rutieră în zonele de proximitate a școlilor și localităților, precum și dezvoltarea infrastructurii pentru transportul nemotorizat.

O altă componentă importantă a proiectului vizează îmbunătățirea funcționalității punctelor de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România. În cadrul acestui proiect, se va construi un nou punct de trecere a frontierei la Ungheni, echipat cu infrastructură modernă pentru procesare, cântărire și scanare. De asemenea, proiectul va include modernizarea punctelor de trecere a frontierei de la Giurgiulești și Leușeni.

Pe lângă lucrările de construcție, proiectul va organiza și campanii educaționale și informaționale privind siguranța rutieră, cu scopul de a sensibiliza și de a educa publicul cu privire la măsurile și practicile de siguranță rutieră.

Această inițiativă reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii rutiere, a facilitării accesului la servicii și oportunități în zonele rurale și a consolidării cooperării dintre Republica Moldova și România în domeniul transportului și al frontierelor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău