Dispozitivul care poate produce 1.000 de dolari pe lună. Cât costă un Helium Hotspot

07 Feb. 2022, 17:56
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
07 Feb. 2022, 17:56 // Au Bani //  MD Bani

Helium Hotspot este un dispozitiv ce ajută la minarea criptomonedelor. Acesta este rezultatul la care a ajuns o companie din California. Un singur dispozitiv produce 1.000 de dolari în fiecare lună.

Numărul exemplarelor de Helium Hotspot ce pot fi achiziționate la nivel internațional este de 500.000, iar aparatul ușurează viața celor care îl folosesc. Prețul pentru un Helium Hotspot începe de la 400$, iar acoperirea de care dispune este de câțiva zeci de km pătrați, conform Aleph Business.

Ei bine, susții un viitor mai bun al orașului tău, construind o comunitate interconectată și faci posibile multe lucruri care astăzi nu există. Cum ar fi să-ți găsești lucrurile pierdute? Să te conectezi la aparate care îți spun când mâncarea ta expiră? Primeștii token-uri Helium ca recompensă, pentru că susții o rețea și permiți dispozitivelor să se conecteze între ele”, au spus reprezentanții acestui proiect.

Ce alte beneficii aduce Helium Hotspot

  • Efectuarea transferurilor de fișiere într-o manieră rapidă;
  • Controlarea de la distanță a altor materiale wireless;
  • Minarea criptomonedei HNT (valoarea actuală este de 29$).

În momentul de față, HNT-urile sunt minate de peste 3.000 de dispozitive. Mai mult decât atât, prin intermediul canalului său de YouTube, Radu Isciuc vorbește despre profitabilitatea acestor criptomonede. Valorea unei monede HNT este puțin peste 30$ în momentul de față.

În fiecare lună, cu 4 hotspot-uri, ai putea să faci 261 de HNT, aproximativ 3.375 de dolari la prețul de 12,99$. Bineînțeles, dacă prețul ar fi de 20$, așa cum am spus mai devreme. Hai să facem un calcul simplu! Asta ar însemna vreo 5.220$”, declară acesta.

La ora actuală, Helium Hotspot pare să fie cea mai eficientă modalitate prin care criptomonedele pot fi minate.

Realitatea Live

03 Iul. 2025, 16:29
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
03 Iul. 2025, 16:29 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Mai multe companii-fanion ale Europei – între care constructorul auto Mercedes-Benz și grupul de lux LVMH – conduc o campanie corporativă menită să îmblânzească răspunsul Bruxelles-ului la noile amenințări comerciale lansate de Donald Trump, scrie Bloomberg. Executivi ai unor grupuri din industria auto, bunuri de lux și băuturi spirtoase au avut întâlniri neoficiale cu oficiali americani și au presat capitalele europene să ajungă rapid la un acord pentru a evita o escaladare tarifară.

Potrivit surselor citate, lobby-ul include solicitarea de a scoate produse-simbol ale Statelor Unite – precum bourbonul – de pe lista de exporturi vizate de represaliile Uniunii Europene, în speranța că Washingtonul va renunța la taxele anunțate de până la 50 % pe automobile și metale. Miza este deadline-ul din 9 iulie, dată la care Casa Albă ar putea oficializa noile tarife.

Comisia Europeană a pregătit o listă de contramăsuri ce ar putea taxa exporturi americane în valoare de circa 95 miliarde EUR, însă presiunile unor state membre și ale marilor grupuri industriale ar putea reduce pachetul de răspuns cu până la 70 miliarde EUR, spun sursele Bloomberg.

Industria europeană, îngrijorată de pierderile de piață și marjele tot mai subțiri pe piața americană, militează deschis – dar și pe canale diplomatice discrete – pentru un compromis rapid care să evite un nou război comercial transatlantic. Dacă negocierile eșuează, Bruxelles-ul ar putea activa setul de tarife de represalii chiar din luna august, lovind exporturi americane de agricultură, băuturi spirtoase și produse industriale.

De partea cealaltă, Trump susține că noile taxe sunt menite să „echilibreze” relațiile comerciale și să stimuleze producția în SUA, însă analiștii avertizează că un ciclu de tarife și contra-tarife ar afecta lanțuri de aprovizionare de miliarde și ar pune presiune pe creșterea economică de ambele părți ale Atlanticului.

Decizia finală a UE va depinde de rezultatul negocierilor de ultim moment, dar lobby-ul corporativ arată cât de mult cântărește sectorul privat în conturarea politicilor comerciale europene, atunci când locurile de muncă și profitabilitatea sunt puse în joc.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO