Joburi de viitor: (43) Fuzionist

13 Feb. 2021, 16:00
 // Categoria: Carieră // Autor:  Realitatea.md
13 Feb. 2021, 16:00 // Carieră //  Realitatea.md

Fusioniștii vor folosi abordări de proiectare pentru a reuni profesioniști din artă, inginerie, cercetare, știință și alte discipline pentru creați idei inovatoare, experiențe și soluții la probleme complexe.

Fuzionist: Responsabilități/Atribuții

Fuzioniștii vor fi angajați în mai multe industrii, unde vor acționa ca poduri între persoane cu disciplină de specialitate și cunoștințe diferite. De exemplu, un fuzionist ar putea face parte dintr-o echipă responsabilă de proiectarea unui nou tip de țesătură inteligentă atractivă pentru îmbrăcămintea care își schimbă proprietățile în funcție de condițiile meteorologice. Alți membri ai echipei pot include un inginer, designer de modă, artist și proiectant senzor digital.

Fuzionist: Abilități

Un fuzionist va îmbina cunoștințele și abilitățile diferitor membri ai echipei pentru a crea un ansamblu al abordării și proiectării de  țesături și traduc și coordonează sarcinile specifice necesare pentru a finaliza proiectarea. Fusioniștii vor fi excelenți comunicatori, cu ascultare excepțională, cu abilități de comunicare scrisă și orală. Vor putea înțelege concepte tehnice din diferite domenii disciplinare și să fie la curent cu cele mai noi tehnologii și cercetări în domeniile lor de interes. Fuzioniștii vor fi experți în proiectare și dezvoltare de soluții. Ei vor avea, de asemenea, bine dezvoltat managementul organizatoric și de proiectarea de aptitudini.

Realitatea Live

03 Feb. 2023, 05:45
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Lupu Eduard
03 Feb. 2023, 05:45 // Uncategorized //  Lupu Eduard

Unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au lansat o nouă tactică, literalmente „prăjind” armata rusă pe front. Rușii susțin că armata ucraineană acoperă zona în care se află armata rusă cu obuze de mortier, controlând fiecare pas al mișcării ocupanților cu ajutorul unui număr mare de drone.

Tactica de conducere a armatei ucrainene se numește „izolarea zonei de luptă”. Acest lucru este raportat de armata rusă, scriind pe unul dintre cele mai populare canale militare Telegram din Federația Rusă „Martorii lui Bayraktar”.

„Într-un sat blestemat, am văzut tactica avansată a trupelor ucrainene. Se numește „izolarea zonei de luptă”. Forțele Armate ale Ucrainei folosesc un număr mare de drone zi și noapte, ridicând în aer drone cu camere termice. În scurt timp, au reușit să deschidă nodurile de apărare și rutele pentru deplasarea trupelor”, comentează rușii despre acțiunile Forțelor Armate ale Ucrainei.
După încheierea recunoașterii, unitățile armatei ucrainene preiau controlul deplin al focului asupra potecilor și drumurilor, suprimând cu foc de mortier orice posibilitate de deplasare a rușilor în sectorul izolat.

Sunt literalmente, fără a le oferi posibilitatea de a se mișca. Rușii blocați nu puteau evacua răniții și primi apă, mâncare și muniție.

„Părăsind satul, am simțit toate atacurile armatei ucrainene. Timp de o oră și jumătate ne-au lovit cu mortiere. Senzația nu este plăcută. Am analizat îndelung situația și am realizat că principalul factor dăunător în această tactică este frica” ​​, scrie un soldat rus.
Potrivit acestuia, în astfel de condiții, moralul ocupanților ruși scade, forțându-i să se retragă și să-și abandoneze pozițiile.Ocupantul notează că armata ucraineană folosește tactica în sectoare mici ale frontului, totuși, în curând o va putea extinde până la kilometri depărtare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău