Fermier Agroecologic: Responsabilități/Atribuții
Fermierul Agroecologic cultivă culturi și biocombustibil, restabilind în același timp echilibrul agricol. Datorită ecosistemelor agricole, agrofermierii vor crea împreună un sistem eficient și durabil de hrănire și alimentare a planetei.
Mulți fermieri agroecologici vor avea sediul în zonele urbane, unde au ferme verticale, dar altele vor fi în continuare amplasate în zonele rurale.
Fermierul Agroecologic cultivă copaci, arbuști și „buruieni” printre culturi, folosind tehnici de intercroping pentru a crea microclimate care sunt benefice și pentru a respinge insectele dăunătoare. Vor oferi irigarea la sistemele radiculare ale plantelor, vor preveni scurgeri care ar putea provoca eroziune și pierderea nutrienților solului.
Fermierii agroecologici vor folosi o gamă largă de tehnologii în activitatea lor, inclusiv roboți pentru munca pe teren, editarea genelor pentru culturile rezistente, și practică bazată pe date mari. Senzorii sunt încorporați în sol și aer, măsurând exact cât din îngrășământul verde este nevoie, care este temperatura și de ce este necesară udarea permanentă.
Fermier Agroecologic: Abilități
Fermierii agroecologici au cunoștințe cum plantele, solul, insectele, animalele, nutrienții, apa și vremea interacționează între ele pentru a crea sistemele vii. Ei știu despre
cum să cultivăm alimente și biocombustibili în mod durabil. Le place să lucreze cu plante și au abilități practice în munca de teren. Au abilități bune de analiză a datelor și
poate folosi software algoritmic pentru a afla care este cel mai bun cadru durabil și productiv.
Agroecologie* – (DEX) Agroecologia este agricultura făcută în concordanță și cu respectarea normelor și legilor ecologice.