Maib liber relansează promoția privind dublarea ratelor la cumpărături cu 0% dobândă

15 Apr. 2022, 09:35
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Apr. 2022, 09:35 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Maib liber relansează promoția privind dublarea ratelor la cumpărături și împreună cu partenerii săi îți oferă posibilitatea de a procura tot ce îți dorești, achitând cumpărăturile în rate egale de până la 12 luni, cu 0% dobândă și fără costuri suplimentare. Acum e mai simplu și ușor să îți pui planurile în aplicare!

Profită de promoția maib liber, organizată în perioada 15 aprilie – 31 mai, pentru a cumpăra produsele de care ai nevoie, a gospodări prin casă sau grădină, a investi în sănătatea ta și a familiei tale. Maib liber îți înmulțește ratele cu 2, astfel încât să poți procura mai mult cu aceeași sumă de bani.

Participă în promoție:

Partenerii maib liber Rata standard Rata promoțională
GLOBAL STORE 4 8
TANDEM 6 12
DECOPRIM 4 8
CONFORT 3 6
SUPRATEN 3 6
NANU MARKET 6 12
1000 DE MARUNȚUȘURI (TANOV SRL) 3 6
IMPERIUL SCULELOR ELECTRICE 6 12
DENTINO 6 12
TERRAMED 6 12

 

Accesează pagina, află rata promoțională pentru magazinul tău preferat și hai la shopping.

Maib liber este primul card de cumpărături în rate din Moldova cu 0% dobândă care îți oferă posibilitatea să cumperi orice vrei, oriunde și oricând, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Solicită o singură dată cardul, validează limita de credit și cumpărăturile devin mai simple. Cumperi azi, iar rambursarea o începi în luna următoare, până la data de 16 a lunii.

Încă nu ai cardul de cumpărături maib liber? Comandă-l online chiar acum pe www.libercard.md.

Maib – simplu și ușor!

Realitatea Live

23 Mai 2022, 10:15
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
23 Mai 2022, 10:15 // Actual //  Lupu Eduard

Înainte de criza din Federația Rusă din 1998, comerțul moldovenilor cu rușii era de 58%. Așa o dependență de o singură țară Republica Moldova nu a avut nici până atunci, nici după. România deținea la acea vreme o cotă de 6,7%. După criza din 1998, din 2006, din 2013 și acum în 2022 după criza războiului din Ucraina, comerțul moldovenilor cu rușii a scăzut constant, constată economistul Veaceslva Ioniță.

Potrivit lui Ioniță, din 2006 și până în 2012 exporturile în Federația Rusă au cunoscut o recuperare, dar nu de durată. Din 2014, când Republica Moldova a semnat Acordul de Asociere cu UE, Federația Rusă a impus sancțiuni Chișinăului, este în scădere continuă comerțul dintre cele două părți. În primele trei luni ale anului curent ponderea Federației Ruse în exporturile Republicii Moldova a ajuns la 5,4%.

Acum la capitolul piața de desfacere a mărfurilor moldovenești, Federația Rusă nu mai contează pentru Republica Moldova, cu excepția a două produse de bază: merele și strugurii. În schimb, România a crescut constant. După intrarea României în UE, Republica Moldova a fost beneficiarul indirect al acestui fapt. Companiile care au mers cu investiții în România s-au extins și în Republica Moldova. În prezent, ponderea României în exporturile Republicii Moldova este de 31,7%, sau o creștere de 4,7 ori față de 1997 și de 3 ori mai mult decât următoarele țări din clasament, Turcia și Italia, care deține câte 11% din cotă de export a Republicii Moldova”, a punctat economistul.

Exporturile moldovenești, în primele trei luni ale anului 2022, au cunoscut o creștere spectaculoasă. Importurile, s-au majorat și ele, însă nu ca volum, dar în ceea ce privește prețul. Comerțul extern al Republicii Moldova a fost influențat atât la capitolul exporturi, cât și la capitolul importuri, de contextul internațional legat de creșterea prețurilor, dar și de războiul din Ucraina.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău